Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdi sisalka

czy umówić się z narzucającym się meżczyzną? Jacy oni właściwie są?

Polecane posty

Gość lejdi sisalka

ostatnio poznałam przez czat pewnego mężczyznę, na początku nawet miło nam się rozmawiało. Wymieniliśmy się numerami gg. Widać, że mu zależy, często pierwszy odzywa się na gg nawet jeśli mnie nie ma. Potrafi tak wysłać po parę wiadomości dziennie :P (tzn. "co słychać" itd.), czasem streszcza cały swój dzień (nawet jak mnie nie ma na gg). Chciałby się szybko spotkać, już po paru dniach zapytał się mnie o to, sam podał telefon, żebym zadzwoniła. Nie uważacie, że ta osoba jakby trochę za bardzo się narzuca? Obawiam się jego zachowania i charakteru, bo kiedyś znałam mężczyznę o identycznym usposobieniu, który zamęczał mnie gadaniem, czasami nie dawał dojść do słowa, cały czas wydzwaniał, żeby się znowu umówić, gadał dla samego gadania chyba, czułam się jak dodatek, ktoś na kogo można wszystko z siebie wyrzucić (tzn. wygadać się) jeśli wiecie o co chodzi. Czułam przy nim mało wolności i boję się, że to znowu się powtórzy. Jak myślicie, umówić się z tym mężczyzną?

Gość qrver
No i co ona ma niby z taką odpowiedzieć zrobić?

Gość lejdi sisalka
widzę, że "zawsze szczery" nie zrozumiał tematu, bo pewnie przeczytał sam nagłówek i stąd ta "wielce zabawna" riposta z jego strony. Chodzi mi o to czy tacy mężczyźni nie są po prostu zdesperowani, czy czasem nie "zanudzą" kobiety, czy potrafią ją w ogóle dostrzec, nie uprzykrzają życia.

Gość pampa lampa
zawsze szczery prosze Cie odpowiedz jej by sie umowila.

Gość pampa lampa
lejdi na litosc boska nikt tu tego faceta nie zna. Skad mamy wiedziec jaki on jest? Umow sie sprawdzisz, i nam powiesz.

Gość pionek na t
Umów się.A dalej się zobaczy.

Gość a jakby się okazało że
będzie chciał cały czas na tobie leżeć potem? ;) fajnie może być

Gość lejdi sisalka
"będzie chciał cały czas na tobie leżeć potem? fajnie może być" - a co, zazdrościsz? :p

Gość trochę rozumu
Ale mamy zgadywać czy co? Nie znamy kolesia, sama chyba wiesz, czy chcesz go poznać czy nie.

Gość no go
daj sobie z nim spokoj..... :-) wykonczy Ciebie !

Gość pampa lampa
I co umowisz sie?