Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warzywa z masełkiem

Prezent na dzień matki, dzień teściowej czy...?

Polecane posty

Gość warzywa z masełkiem

Jestem z moim facetem od dłuższego czasu. Nie zamierzamy brać ślubu. W związku z tym, że z jego mamą znamy się długo zastanawiam się, czy powinnam jej dać prezent na dzień matki? A może powinnam zrobić to na dzień teściowej? Nie zamierzamy brać ślubu, ale żyjemy jak po ślubie, w związku nieformalnym. Zastanawiam się kiedy bardziej byłoby jej miło dostać prezent...

Gość sdfw etwetwefwet634534
Matka to matka, a teściowa to teściowa. A to jest matka Twojego konkubenta. Nie kupowałabym nic.

Gość refwerfawsedfa
kurde mamę masz jedną, a tesciowa jest PO SLUBIE. a jak nie macie slubu to jest obca pani. bez sensu. mozesz jej kupic na imieniny, urodziny, swieta ale z takiej okazji? nie powinnas, bez sensu. ona nie jest Twoja tesciową.

Gość hehejjjjj
nie jest ani twoja matką ani teściową to nic nie kupuj

Hmm, myślę, że bardziej pasowałoby sprezentować coś na Dzień Teściowej. Ale jeśli z jej synem łączy cię poważny i długotrwały związek i masz z nią dobry kontakt, to może w Dniu Matki też podaruj jej jakiś drobiazg, tak symbolicznie, kwiatek na przykład. Będzie jej miło.

nie przesadzajcie, że taka obca baba. Te można potraktować symbolicznie, a nie tak dosłownie. Nikt nie mówi, że ma kupować drogi duży prezent. Jakiś mały drobiazg.

Gość warzywa z masełkiem
Jesteśmy razem kilka lat. Jego mama bardzo chce, byśmy wzięli ślub, ale my nie chcemy. Myślę, że byłoby jej miło, ale nie wiem, czy rzeczywiście to nie trochę głupio. (Mówię do niej "pani", ale mamy serdeczne kontakty.) Chciałabym zrobić dla niej coś miłego. Może jakieś mamy dużych synków ;) się wypowiedzą...? Dzień Teściowej przegapiłam, a właśnie wybieramy się tam na Dzień Matki...

Gość gość
Fajne pomysły na prezent na dzień matki, polecam zajrzeć :) http://rtvagd.wp.pl/gid,15654455,img,15654488,kat,1032149,title,Co-kupic-na-Dzien-Matki,galeriazdjecie.html

dzien tesciowej tez jest i wtedy mozesz tesciowa obdarowac:P