Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdxwasd

śmierdząca wykładzina

Polecane posty

Gość fsdxwasd

prałam wykładzinę w sypialni i chyba dałam za duzo płynu do prania, bo miejscami, mimo ze wyschła to smierdzi strasznie (takim starym, niedoschniętym praniem); czy mogę jakos pozbyc sie tego zapachu czy tylko wyrzucić wykładzine?

Gość gość
mozliwie, ze taka profesjonalna firma by sobie poradzila z takim problemem. ja zawsze przed świętami oddaje dywany do prania, bo wydaje mi sie, że samemu człowiek tak dobrze nie wyczyści.

Gość gość
wydaje mi sie ze jesli nieprzyjemnie pachnie to moze nie wyschla dobrze

Gość gość
Ja stosuje płyn do wykładzin z tej firmy http://petrusserwis.pl i świetnie się sprawdza. Problemów z nieprzyjemnymi zapachami tez nie ma. Poza preparatami do mycia tapicerek, wykładzin i dywano0w mają tez dobre płyny do szyb nie pozostawiające smug.

Gość gość
Zatechla pewnie. Ale masz ta wykladzine przybita czy luzno lezy? Ja bym oddala do firmy zajmujacej sie tym bo moze byc jeszcze gorzej. My mielismy dywan shaggy maz go wypral bylo lato wisial na sloncu a mimo to cuchnal jak nie wiem co.

Gość gość
Może trzeba w takim razie ją wymienić? Jeśli zrobiłaś coś zle to niewykluczone, że już nie przestanie śmierdzieć. W www.rafmar-wykładziny.pl wybierz kolejna wykladzine i niech CI ją położą. Nie warto odczuwać wciąż te zapachy.