Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MatyldA29

Eksmijsa ze sluzbowego mieszkania

Polecane posty

Mam taki problem. Jak mialam 12lat zmarla mi mama ktora byla nauczycielka i miala sluzbowe mieszkanie. Ojciec ktory jest alkocholikiem przez pierwsze pol roku sie jakos trzymal placil czynsz i wszystkie rachunki lecz potem znowu zaczal pic i przestal placic,ja bylam za mloda i nie rozumialam jeszcze ze trzeba co miesiac oplacac rachunki. Po 2latach zostalam od niego zabrana do babci i ona oplacala czynsz bym miala gdzie wrocic jak skoncze 18lat. Jak wrocilam do domu po latach okazalo sie ze zadluzenie za mieszkanie jest ponad 2tys z odsetkami. Z renty po mamie dalej placilam czynsz a odsetki za tamto zadluzenie roslo. Potem zaszlam w ciaze i z renty po mamie ciezko bylo mi placic czynsz bo ledwo mi starczalo na zycie. I od ponad roku nie place. Mieszkanie jest na ojca ale on twierdzi ze to ja powinnam to wszystko splacic. I ostatnio doszly mnie sluchy ze chca nas wyrzucic z tego mieszkania. Moje pytanie jest takie czy ktos wie jak wyglada sprawa eksmiji z takiego mieszkania. Co powinnam zrobic w tej calej sytuacji? Czy powinni dac zastepcze mieszkanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować