Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanaja

Randka z niskim chłopakiem

Polecane posty

Gość Zakłopotanaja

Poznałam fajnego chłopaka, opisał mi się, spodobał i zaczęliśmy flirtować. Jestem z nim umówiona na randkę w piątek. W naszych smsach pojawia się dużo buziaków, dużo stwierdzeń na temat przytulania i komplementów. Ostatnio rozmawiałam o tym chłopaku z moim przyjacielem i powiedział mi, że nowo poznany koleś jest ode mnie niższy! oszukał mnie! Mówił że jest wyższy. Nie odmówię randki, pójdę, ale ogólnie stresuję się bo smsami zabrnęliśmy daleko. Boję się tylko że będzie wyglądał przy mnie jak karzeł. To jego wina, oszukał mnie, a tak zabrnęliśmy. Sama nie wiem jak potem z tego wybrnać. Pomóżcie!

Gość poznaniak...
ale może mieć za to duży interes ... nie rezygnuj ...

Gość kopnij w dupe klamczucha
skoro juz na starcie cie oszukał, to ciekawe, co jeszcze wymysli.

Gość **For You**
może się wstydził. bał się że od razu go odrzucisz.... wygląd to nie wszystko, daj mu szansę. Każdy zasługuje na miłosć nawet brzydal

Gość Zakłopotanaja
a moze sobie pomylil wzrost.... ja nie wiem ;/

Gość Zakłopotanaja
wlasnie on z twarzy jest piekny, widzialam zdjecia, charakter tez ma cudowny. ubiore plaskie buty i sie okaze. a jak mi powiedzial o swoich 180 cm to pomyslalam ze ideal. a tu nóż w plecy ;( choc moj kumpel mowil ze dawno go nie widzial, ale na zdjeciach wyglada na nizszego ode mnie ;]

Gość Zakłopotanaja
niebieskie oczy, czarne wlosy, pelne usta ;( i wszystko pojdzie sie kichac.... a moze urosnie do piatku? :D

Szczerze mówiąc po tym co napisałaś wyglądasz na pustą lalę.... nie pomyślałaś że chłopak ma kompleksy na punkcie swojego wzrostu i że w realu trudno mu wyrwać dziewczynę??? czy dla ciebie liczy się TYLKO wygląd? a w ogóle to ile masz lat?

moj kumpel mowil ze dawno go nie widzial, ale na zdjeciach wyglada na nizszego ode mnie > czyli nawet nie wiesz czy on jest od ciebie niższy...ehehhhh

Autorka tematu pusta rura, wiadomo.... Ale szczerze mówiąc, chłopak też się nie popisał. Jak się jest kurduplem, to trzeba wiedzieć, żeby nie podrywać lasek w necie.

Gość Zakłopotanaja
20 mam lat, nie jestem pusta, nie lubie klamstwa

Gość Zakłopotanaja
roweżystka, no ale raczej na bank jest nizszy, no jest, to widac :/

Gość Zakłopotanaja
frodo, kolezanka pisala ile mam lat ;] nie mam psutego mozgu. nie rozumiesz. jasne ze moge sie znim kumplowac, nic w tym zlego. ale my zaczelismy tak bardzo flirtowac i wgl, a potem sie dowiedzialam ze jest nizszy! a ja nie zwiaze sie z kims nizszym ode mnie bo bym sie nie czula kobieta

Gość Zakłopotanaja
nie liczy sie wyglad ale klamstwo to klamstwo.

Gość Zakłopotanaja
czemu jestem pusta skoro nie chce byc z facetem nizszym ode mnie a chce sie z nim przyjaznic? :D pusta bym byla jakbym nie chciala sie z nim kumplowac.

Gość Zakłopotanaja
sprawdze, napisze wam, ale boje sie ;(

Gość wysoka&staudentka...
ile masz wzrostu, i ile ona może n=faktycznie mieć?

Gość Zakłopotanaja
a i wczesniej mu obiecalam ze go przytule na spotkaniu,gdy jeszcze nie wiedzialam o klamstwie

Gość ochh karollina
dobrze ci pisza - jestes pusta lala - serio i bez hejtowania rozumiem że koleś cię oszukał, że jest ci przykro itd... ale ty panikujesz jak rozpuszczona nastolatka!! jak nie chcesz, to się z nim nie spotykaj - przecież nikt ci nie każe. a ja zaiskrzyło i ci na nim zależy to się z nim spotkaj (wtedy sama się przekonasz jakiego jest wzrostu) i albo stwierdzisz że to "to" albo że to pomyłka. nnie skreślaj chłopaka przez wzrost

Oficjalnie zgłaszam kandydaturę Frodo the niziołka do nagrody imienia Sashy Gery, na ten miesiąc. Łyknąłem bez popitki najbardziej durne prowo eva:P

Gość ochh karollina
"a i wczesniej mu obiecalam ze go przytule na spotkaniu,gdy jeszcze nie wiedzialam o klamstwie" --- to był podszyw, czy autorka jest aż tak głupia? obiecałam że go przytule, ale jak jest niski to go przecież nie przytule

Gość aniunianiaianinainainia
jak jest Twojego wzrostu, to spoko, ale jak jest sporo niższy to nie brnij :o wiem co mówię :o tacy mają kompleksy i potem odreagowują na laskach 🖐️

Gość Zakłopotanaja
spotkam sie z nim, ale po prostu stresuje sie. tak wiem, ze mu narobilam nadziei ale to dlatego ze mnie osuzkal. gdyby byl prawdomowny, nadziei bym nie robila

Gość Zakłopotanaja
aniu, tak samo mysle. poza tym na kazdej imprezie musialabym byc w plaskioch butach ;/ przy nim ;/ karolina, no ale jak go przytule to zrobie kolejna nadzieje...

Gość Zakłopotanaja
;(

Gość Zakłopotanaja
martwie się.... nie wiem jak to będzie z sexem -- jakie pozycje polecacie