Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 no to rybki

Jakis dobry latwy przepis na rybe

Polecane posty

Go艣膰 no to rybki

Mam tesciowa wegetarianke, ale uwielbiajaca ryby. Przyjedzie do mnie w gosci w niedziele na obiad. Znacie cos latwego i sprawdzonego? I z jakim dodatkiem mozna ja podac? Z ziemiorami???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lubie to ....
kladziesz filet na blaszke posmarowana maslem lub oliwa. posypujesz sola, pieprzem i koperkiem lub pietruszka lub bazylia. skrapiasz sokiem z cytryny i oliwa. wkladasz do nagrzanego piekarnika (180) i pieczesz 15-20 min w zaleznosci od grubosci. do tego mozesz podac ryz (np. basmati, jasminowy) lub pieczone ziemniaki i cokolwiek warzywnego wg. gustu. p.s. jak tesciowa lubi ryby, to nie jest wegetarianka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to rybki
No niby tak, jest rybo-wegetarianka:D Dzieki za przepis :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie to ....
nie ma za co, proscizna :) albo ona jest .... rybotarianka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokofkof
fffff

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qwerty...
tak jak wyzej ,tylko ja jeszcze przykrywam rybe starta marchewka,selerem i pietruszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o ryby, to moim ulubionym daniem jest w pstr膮g w galarecie :) Jad艂y艣cie kiedy艣? Jego przygotowanie jest naprawd臋 proste (nie ma co zepsu膰 :P), a wygl膮da i smakuje 艣wietnie ;) Jakby艣cie chcia艂y wypr贸bowa膰, to tutaj jest przepis: http://apetycznie.pl/rybki/pstrag-w-galarecie/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ryby nie sma偶y si臋 na ma艣le ani na oliwie - oba te t艂uszcze s膮 tak wyra藕ne w smaku, 偶e zabijaj膮 smak ryby. Lepszy do ryby jest olej rzepakowy - nie do艣膰 偶e nuturalny w smaku, to dodatkowo bogaty w omega-3 :)

Udost臋pnij ten post