Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lili8989

potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość lili8989

dziewczyny! może już na samym początku powiem o co mi chodzi- nie zaskocze was pewnie- o ciążę oczywiście. Ale po kolei. 1,5 miesiąca temu uległam wypadkowi samochodowemu, do dziś odczuwam jego skutki, czuję się fatalnie. Od tamtego czasu uprawialam seks z narzeczonym uwaga 1 RAZ, bawiliśmy się tez tylko raz i to tak, że on TYLKO 1 raz otarł się swoim członkiem o moją łechtaczkę i to na samym początku. Sex był w gumce, bo lekarze powiedzieli mi, ze ze wzgledu na obrazenia glowy i kregosłupa ciąża w najblizszym czasie byłaby zagrożona, moje zdrowie zresztą tez. Jestem 6 dni przed okresem a nie wiem dlaczego, boję się, że zaszlam w ciąże. Gumka, wg mojego narzeczonego, nie pękła, więc błagam Was, powiedzcie mi, czy ja na serio jestem po tym wypadku aż tak zacofana, że niepotrzebnie boję się ciąży ( mam powiększone piersi ale to przecież może być objaw nadchodzącego okresu )? Dodam jeszcze, że w piątek robilam test- wyszedł negatyw. Boję się, że lekarze tak nastraszyli mnie tym, że nie powinnam teraz mieć dziecka, że panika przed ewentualną ciążą psuje mi psychikę i wszędzie dopatruję się ewentualnych jej objawów. Do ginekologa niestety iść nie mogę- jestem przywiązana do łóżka i kołnierza ortopedycznego. Liczę, że któraś z Was napisze mi swoją opinię na ten temat. Z góry dziękuję, Lili

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować