Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia czy Telimena

ona 25l, on 20l

Polecane posty

Gość Zosia czy Telimena

Jak uważacie? Czu to zbyt duża różnica wieku na tym etapie? Jeszcze 40 latka z 35latkiem to w sumie jedno i to samo ale czy na etapie dwudziestki też? Czy dla 20latka jestem już jedną noga w grobie i w ogóle siwe włosy i śmierć. czy może postrzegać mnie na serio? Nie wiem czy coś zaczynać bo boje się, że ma mnie za staruchę.

Gość Gardner
Wszystko zależy, co on ma w głowie i jakie wartości. Może myśleć, że wiek w ogóle nie robi różnicy i kompletnie nie postrzegać Ciebie przez pryzmat liczb... ale też równie dobrze może myśleć o tym, że starsza, to bardziej chętna na seks/bardziej doświadczona etc. Tylko Ty z nim przebywasz;) nikt tutaj Ci nie powie co siedzi w jego głowie... a czy to duża różnica? Ja znam szczęśliwe pary, gdzie on jest 10 lat młodszy.

Gość nie polecam....
odpusc sobie, ja zmarnowalam na takiego trzy lata, tez 5 lat mlodszy. ja juz bym cchiala wspolnie zamieszkac, wyjść za mąż, a to jeszcze takie dziecko przyssane do mamusi jak pijawka. i tez z poczatku wydawal sie bardzo dojrzaly na swoje lata :O

Gość Zosia czy Telimena
Dzięki za odp :) Niby tylko ja to wiem, ale nie robię żadnych podchodów i trzymam dystans właśnie dlatego, że panicznie boję się jego reakcji na tę różnicę wieku. Chyba wolę żyć w niepewności niż usłyszeć 16 ton wyroku "sorry, ale Ty masz 25, wtf?" Jak dwudziestolatkowie patrzą na 25latkę?

Gość abdul wisimulacha
na poczatku maja bylem na slubie znajomych...ona w moim wieku - 28 on 5 lat mlodszy:) sa ze soba ze 3 lata..poki co jest gitara:)

Gość fdsfs
Sam mam znajome z taką różnicą wieku i nigdy nie było zgrzytów. Wiele razem przeżyliśmy. Nie wiem jak to jest w związku. To kwestia indywidualna. Ale też nie wymagaj jak ktoś wyżej jakiegoś ślubu od razu no bo bez przesady 20 lat jak na faceta to stanowczo za szybko na ślub.Możesz spróbować ale nie wywieraj jakiś takich rzeczy niech wszystko będzie w swoim czasie.

Gość nie polecam....
...

Gość u nas jest 6 lat roznicy
3 lata razem i wszystko jak najlepiej:)

Gość Zosia czy Telimena
W kwestii ślubu i spraw tzw ustatkowania się to sama bym się nie dała przekonać. Można razem mieszkać, to dobry test dnia codziennego, ale ślub, dzieci, budowanie chaty i sadzenie przed nią drzew jest mi baaardzo dalekie. Chyba za dużo we mnie rock'n'rolla na to okropne 25l

Gość jkjkjkkjl
....

Gość Zosia czy Telimena
up

Gość Zosia czy Telimena
up

Gość Zosia czy Telimena
up

Gość do blekitnej
Jakie byla miedzy Wami roznica wieku?

Gość do blekitnej
up

Mój mąż jest ode mnie młodszy 5 lat, poznaliśmy się gdy on miał zaledwie 18-naście lat! jesteśmy małżeństwem od 8 lat, jest dobrze, choć trudne momenty też się zdarzają, ale nie są związane z jego wiekiem. myslę, że zdarzają się w większość małżeństw :D

Gość do blekitnej
hop