Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy moze

Czy moze nie stawać od czestego uprawiana sexu?

Polecane posty

Gość Czy moze

Czy moze nie stawać od czestego uprawiana sexu?

Wydaje mi się, że im mężczyzna bardziej dojrzały tym rzadziej i z większym wysiłkiem dla organizmu osiąga erekcję. Ale żeby zupełnie przestał ją mieć? to musi być jakaś inna przyczyna, zapewne zdrowotna.

Gość paulina anna
idż się dymaj to się przekonasz!

ja jestem mlody i mi czesto nie staje, kiedy w poblizu jestem sam a myslami gdzies blądze, jezeli staje tylko wtedy, kiedy przychodzi czas rzeczywistego rzniecia to jest ok groche mozna walic skutecznie w polwzwodzie, to jest kwestia doskonalenia techniki i wielkosci plazmy

Gość Czy moze
Mam 20 lat uprawiam sex i rużne takie pare razy na dzień całkowicie nie straciłem ale nie staje do końca tylko troche sie podnosi i koniec

to mam na mysli mowiąc o doskonaleniu techniki do pochwy mozna wprowadzic czlonka zupelnie swobodnie zwisającego czesto to praktykowalem, rezultaty byly zaskakujące dla nawet dla mnie partnerki zazwyczaj wisialy oniemiale do konca

to mam na mysli mowiąc o doskonaleniu techniki do pochwy mozna wprowadzic czlonka zupelnie swobodnie zwisającego czesto to praktykowalem, rezultaty byly zaskakujące nawet dla mnie partnerki zazwyczaj wisialy oniemiale do konca

Gość janek000
Może nie stawać z wielu powodów, ale zanim zaczniesz panikowac to poszukaj jakis prostych sposobów. Teraz jest masa takich witamin albo minerałów dostępnych dla facetow , permen na przykład, musisz go pobrać przez jakis czas systematycznie i działa, zawsze stoi na baczność.