Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbietka101

Fizjoterapeutka-masażystka-prostytutka

Polecane posty

Gość Elżbietka101

Oficjalnie pracuję jako fizjoterapeutka, ale głownie wykonuję masaże relaksacyjne dla Panów, ubrana jestem zawsze w krótki fartuch a nogi i ciało mam bardzo zgrabne, gdy facet jest miły, przystojny i zadbany to specjalnie masuję mu uda i pośladki, niby to przypadkiem dotykając lekko jąder i penisa, bardzo często wtedy zaczyna mnie dotykać i wsuwać dłoń między uda, głaszcze moje pośladki i próbuje dotkąć c-pki, w takim momencie facet zawsze dostaje poteżny wzwód, i z reguły wtedy pyta czy nie pomasowałabym mu także miejsc intymnych, jak jest zadbany i przystojny to kończę masaż robiąć mu laskę uzywam dużo olejków i robię to baredzo wolno, szczytują wtedy bardzo mocno i mają gigantyczny wytrysk, czasami jakiś pan odwdzięcza się mi i proponuje żebym to ja się położyła na leżance, dzisiaj taki jeden to mi tak dogodził że nie mogłam ustać na nogach jak skończył i zeszlam z leżanki, samorodny talent jakiś - bardzo przystojny, i jeszcze jak pieścił mnie tam językiem, już się z nim umówiałam na przyszły tydzień, wiem że ma żonę i dzieci, ciekawa jestem czy zonę też tak zaspokaja, już nie mogę się doczekać następnej jego wizyty

Gość lubię masaże
up :) ciekawe czy to nie fake... podejrzewam, że w większości salonów facet dostałby w pysk i masażystka kazałaby mu się ubrać i wyjść

Gość xarturos
www.xarturos.net.pl wszystko tu znajdziesz żeby zadowolić swojego partnera.

też bym się wybrał na taki masaż... niestety jak byłem kilka razy to masażystka omijała intymne części żeby nawet przypadkiem nie trącić