Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaaa:)

rejestracja.....

Polecane posty

Witam Was. Wiecie co,nie wiem,czy ja mam pecha czy co,ale mnie juz szlag trafia z ta cala rejestracja,przepraszam,ale wlasnie tak sie teraz czuje.Musze sie Wam wygadac,bo moi domownicy maja juz dosc tego tematu,a ja musze sie wygadac,bo zaraz eksploduje..... Zyje z telefonem pod poduszka prawie,dzwonie do NMC regularnie, obiecuja,ze jeszcze tydzien,jeszcze dwa,bedzie moja decyzja i tak zabawa trwa od paru tygodni.Powiedzieliby,kobieto czekaj do skutku,bez zwodzenia mnie.Moje trzy miesiace czekania minie 24 maja,czyli przepisowo juz.Wlasnie wykonalam telefon i .....kolejne dwa tygodnie.Dluga kolejka podobno. Cisnie mnie,bo mam dobra pozycje RGN na oku i boje sie,ze mi ucieknie.Dobre pieniadze a co najwazniejsze support,co chyba jest dosc istotne dla nowego PIN,co? Macie podobne doswiadczenia czy ja jestem jakas pechowa,co? Sciskam wszystkich po kolei. Lzej mi na duszy. Eliza.

Gość nic z tego nie ruzimiem
Co to jest NMC, RGN i co masz na mysli piszac o sobie PIN?

Dzieki za checi:)ale skoro nie rozumiesz tych magicznych skrotow,nie dasz mi odpowiedzi. Pozdrawiam.

NMC - Nie Mam Chęci RGN - Raczej Gówniany Numer PIN - Piękna Inteligentna Niania

Idź na interview, powiedz że czekasz na PIN. Niektórzy pracodawcy zatrudniają bez PIN, na pensji HCA. RGN po otrzymaniu PIN. Dopytaj się, może się zgodzą, jak przedstawisz dokumenty, które przesłałaś do NMC.

Dzieki markies,usmialam sie szczerze:( Tak wlasnie zamierzalam zrobic.Oni potrzebuja pielegniarki na juz, rodzaj prawie desperacji i nie moga sobie pozwolic na czekanie na mnie z moim PINem.Odpuszczam sobie juz te pozycje,nie potrafie zyc z takim cisnieniem.Szkoda. A tak na marginesie,gdy juz dostane ten PIN postanowilam.ze wytatuuje sobie go i to bedzie moj jedyny tatuaz.Bardzo jest. Milego weekendu iskro... Eliza.