Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuppss

bez makijazu przy facecie...

Polecane posty

Gość uuppss

mam pytanie czy zawsze macie makijaz pelny przy swoim mezczyznie czy raczej naturalnie wygladacie?? ja np nigdy niepokazalbym sie bez mekapu bo mam problematyczna skore..jak jest u was pytanie do pan o cerze sredniej z problemami.:)

Gość Na początku wiadomo
człowiek się stara dobrze wyglądać ale prędzej czy później trzeba pokazać prawdziwe oblicze :D Wiadomo, jakieś wyjazdy, wycieczki w upale, długa podróż...

Gość rttytyytuyuyu
jak do mnie przyjeżdza i idziemy spac, to normalnie sie myje pod wieczor, zmywam makijaż, potem ide do pokoju z samym kremem na twarzy, nie strasze chyba, choc tez mam blizny po trądziku, dziurki, ale tragedii nie ma

też miałam kiedys z tym problem, ale się przełamałam. bo właśnie grunt to się przełamać, potem już w górki ;)

''ja np nigdy niepokazalbym sie bez mekapu'' to fajny masz system wartosci... szok.

na początku makijaż miałam zawsze przy facecie, teraz mi przeszło i nie maluje się w ogóle, chyba że gdzieś wychodzimy. Jak kocha to ma gdzieś makijaż :)

Gość Siq
24 lata, niedawno się zaczęłam malować. Mój facet widział mnie i w makijażu i bez. Wiadomo, ładniej mi z pełnym makijażem jednak nie mam nawet obaw żeby się bez niego pokazać.

Gość uuppss
obcym sie wstydze pokazac i domownikom tez mam z tym problem straszny gdyby nie kosmetyki to niewylazlabym nawet z pokoju...ktos kto ma ladna buzie nie zrozumie tego jak to jets jakie to przejebane zycie byc takim

Ja mam taką cerę, że mogę mieć kilka miesięcy piękną skórę i chodzić bez makijażu, a jak mam stresujący okres to całą twarz mi "wywala" i miałabym przez te parę tygodni chodzić non stop z tynkiem na twarzy?

Gość anka jestem:D
Ja z poczatku wstydzilam sie troche pokazywac sie bez make up dlatego ze mam widoczne since pod oczami ale z czasem mi przeszlo a teraz to jak moj do mnie przyjezdza to juz wogole sie nie maluje i nawet mi ostatnio powiedzial ze moglabym od czasu do czasu sie wystroic na jego przyjazd a nie ciagle w dresie;P

chodziłam bez, spałam bez. Mam kiepską skórę i nie przejmowałam się. Szczególni jadowity trądzik miałam na plecach i w ogóle miałam to gdzieś, że go widzi.