Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaja

OC składka nie opłacona w terminie POMOCY

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaja

Mój brat wyjechał i nie wiem czy zapomniał czy co o opłaceniu składki oc. Termin drugiej raty był do 13 maja 2013 roku. Niżej na umowie małym druczkiem jest napisane ze jesli nie ureguluje w terminie raty to kolejne będą większe. Orientujecie się moze o ile większe? Nie wiem teraz nawet gdzie dzwonic by się dowiedzieć ile mam w końcu zapłacic?

Gość zapłać i nie wnikaj
potem najwyżej doslą jakiś rachunek .

Gość prawictwo pospolite123
twój brat to ryzykant .. Jak zrobi wypadek , to bedzie musiał placic z kieszeni poszkodowanemu .. Ubezpieczyciel mu tego nie pokryje .

Gość zapłać i nie wnikaj
na umowie masz dane agenta.

Gość Sebastian X
Oc zostalo z automatu przedluzone , takze i tak to zaplaci , predzej czy pozniej.

Gość kaaaaaaaaaaja
tylko on teraz jest za granicą, a auto stoi w garażu. Dziś napisze by przysłali mi druczek do zapłaty bo w umowie jest informacja by meilowo się kontaktować. I kolejne dni musze czekać z opłatą:/

Gość oc ubezpieczenie
za niezaplacone oc jest kara 2 tys.oczywiscie nie od razu.Nie ryzykuj zaplac ile masz na przekazie a roznice czyli te ich odsetki zaplacisz jak przysla upomnienie.I koniecznie spawdz czy samochod ma warzny przeglad bo jak nie to cienko to widze.Ja kiedys rozwalilam w zimie swoj samochod stal w garazu i jak poszlam placic oc to takie minaliczyli ze lepiej nie gadac.Pisalam do nich pismo wyjasniajace i dopiero placilamoc