Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwe życie:-(

Przeczytajcie jakiego mam beznadziejnego męża

Polecane posty

Zamiast znaleźć dobrze płatna pracę to ten pracuje za 1.500 zł po opłaceniu rachunków zostaje ok.800zł ! Na co to ? Tylko na jedzenie i na nic więcej ! Ja grosza nie dostaje ..dobrze że rodzice mnie wspierają finansowo to mam na swoje wydatki kobiece! Mógłby zmienić ta beznadziejna pracę ale .. Zmienił by na bez umowy i byłyby to delegacje ale przynajmniej dobrze płatne! Ma okazję wyjechać za granicę ale gdzie tam kurwa woli te marne grosze ! Ma tyle opcji a z żadnej nie chce skorzystać ! Zaczynam sie zastanawiać czy aby on jest normalny!?MAŁŻEŃSTWO JEST NAJWIĘKSZYM BŁĘDEM W MOIM ŻYCIU !

Gość kochannie
pracujesz?

Gość fsdfsfsdf
Wolisz zeby wyjechal za granice niż był przy tobie ?

Gość estgsdrgdf
idź do pracy durna pało!!!

Gość typowe u współczesnej kobiety
pracować się nie chce i jeszcze narzeka

Gość to wiedz
że kobietom też ręce z doopy nie wyrosły i sama sie zabierz do roboty.Nie mak to jak siedzieć i jęczęć.

Nie pracuje bo pieniądze dostaje od rodziców i tak faktycznie gdyby nie rodzice i to że płacą rachunki to by z tej wypłaty jego nic nie zostało! Tak wolałabym aby zarabiał choćby za granicą z miłości jeszcze nikt nie wyżył ..zresztą i teraz sie zastanawiam czy to w ogóle była miłość człowiek głupi i ślepy ! ., każdy kolega jego szukał dobrze płatnej nie zatrzymywał sie na takich ochlapach ! Ostatnio zapytał kiedy będziemy mieć dziecko usłyszał jak zaczniesz dobrze zarabiać!

Gość to wiedz
że kobietom też ręce z doopy nie wyrosły i sama sie zabierz do roboty.Nie mak to jak siedzieć i jęczęć.

Gość to wiedz
a co ty obiboku przez cały dzień robisz? Pracy nie masz, dzieci nie masz. I jeszcze pasożytujesz na swoich rodzicach zamiast im pomagać

Jak zaczęłam pracować to mój meżulek sie wyprowadził do mamusi bo dość że jest mało zaradny to do tego cholernie zaborczo zazdrosny ! Tak mnie psychicznie załamał że zrezygnowałam ! Ale jak tak dalej bedzie to będę musiała znaleźć pracę bo sytuacja robi sie beznadziejna! A ja siedzę z założonymi rękami !TO forum jest od żalów

Gość fsdfsfsdf
up

Zajmuje sie domem !

Gość ja powiem
widziały gały co brały. Idź teraz sama do pracy.

Gość prowo pelikany zallosne
:-O

To może wyjedźcie za granicę razem? W Niemczech np nie brakuje dobrze płatnej pracy zarówno dla mężczyzn jak i ... kobiet :)

Gość Heniu
A gdy się oświadczał to miał dobrze płatną pracę? Może lubi swoją pracę i nie chce jej zmieniać? Głodujecie czy co? Mieliście przed ślubem jakąś rozmowę o przyszłości, rodzinie itp? A może jesteś kolejną z babskim myśleniem i takimi też priorytetami, odhaczyć: 1. Utrata dziewictwa 2. Ślub, najlepiej kościelny i wypasiony 3. Ustawić się w życiu. Niestety średnia krajowa to jakieś 2500 netto a 70% zarabia poniżej średniej a ile ma zarabiać młody facet świeżo po szkole/studiach gdy problemem jest w ogóle znalezienie pracy? Mówisz, że jest tyle możliwości - więc pokaż facetowi, jak się zarabia w tym kraju 2500 netto. Dorabiać się wypadałoby wspólnie? Bo co to za praca zajmowanie się domem? Rezydencję macie? Idź do pracy a jego olej i tyle.

kobieto,troche szacunku dla czlowieka,ktory j..ie na ciebie!ksiezniczka za...ana.biedny ten twoj facet.wez sie do roboty,a nie zerujesz na kasie rodzicow.rozpieszczona jestes i nalezy cie nauczyc pokory.szkoda,ze twoj chlop to c..pa i nie huknie na ciebie,nie rozumiem takich typow.tyrac caly dzien,a w domu gderajace niezadowolone babsko.pilnuj sie lepiej

Gość do roboty leniu
ruszaj d u p s k o

Jeśli to nie jest prowo to ręce opadają...bez komentarza

Gość absolwentka_studiów_humanistyc
Boże to chyba jakaś księżniczka. Nie każdy może być prezesem banku lub burmistrzem miasta.

Gość kłoda_młoda
nudna ta prowokacja 😴 ale niektórzy dali sie nabrac 😴

Gość boszsze twoje zycie jest bezna
beznadziejne. Nie dlatego ze maz twoj malo zarabia, ale dlatego ze ty nic zupenioe nie robisz. A siedzisz na kafe. Chyba b ym, sobie w leb strzelila🖐️