Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabells

Mąż przyjaciółki "dobierał" się do mnie i prawie mu uległam :(

Polecane posty

Gość Isabells

Wiem, że ten temat wyda wam się prowokacją ale muszę się poradzić .Moja przyjaciółka jest mężatka od 2 lat , jej mąż jest Holendrem. ... Pół roku temu przyjechałam do niej i wraz z mężem pomogła mi bardzo w znalezieniu pracy .Miesiąc temu wyprowadziłam się od nich i wynajmuje mieszkanie w centrum miasta bo mam bliżej do pracy a mieszkając u nich miałam za dużo dojazdów .Mniejsza z tym... Ostatnio Jej mąż podwoził mnie wieczorem na metro i zaczął się dziwnie zachowywać jak facet , który jest nie wiadomo ile "wyposzczony " i sam na sam z dziewczyna w aucie powoduję podniecenie . Nie zapomnę nigdy tego szoku jaki przeżyłam gdy zaparkował samochód na jakimś parkingu i zaczął dotykać mojej twarzy i wtedy powiedział, że jest bardzo podniecony i pocałował mnie...!! Wiem , że powinnam dać mu w twarz ale nie zrobiłam tego bo byłam w szoku! Odwzajemniłam pocałunek i to mnie najbardziej boli i czuję się podle :( Teraz nurtuję mnie pytanie czy nie powinnam tego powiedzieć przyjaciółce ? I jeśli tak to jak to zrobić ? Czy byłyście w takiej sytuacji ?

albo jestem inny, albo ten świat jest popierdolony. wytłumacz mi, jak mogłaś odwzajemnić pocałunek? jeśli on Ci się nie podoba, chyba, że... jesteś aż tak wyposzczona? brakuje Ci bliskości? co w tych waszych durnych babskich łbach siedzi?

Gość Isabells
Nie wiem jak mogłam ale odwzajemniłam :( Brakuje mi seksu ale na pewno to nie jest wytłumaczeniem. Nie wiem....

Gość Isabells
Nie wiem jak mogłam ale odwzajemniłam :( Brakuje mi seksu ale na pewno to nie jest wytłumaczeniem. Nie wiem....

przede wszystkim, następnym razem, jeśli to się powtórzy daj mu w mordę. chyba, że Cię kręci. widzę, że lojalność jest Ci obca.

Gość Lukrecja 34
Daj mu w papę jak będzie się dobierał ... Powiedz mu, że jak sie to powtórzy to powiesz przyjaciółce.

Gość fsssssssssss
co to znaczy "prawie mu uległam"? bzyknąć cię chciał w tym samochodzie?

idz w cholere! Typowe zachowanie Polaka za granica.Ona ci d...e ratuje,a ty dalej o sobie! Zle ci sz..t..o zycze!

Gość ja...pie....
No tak, kobiety. Przyjaciolka ustawiona bo ma męza holendra wiec juz nie musi sie meczyc jak reszta polakow na starcie, ma ulozone zycie wiec dam dupy temu napalonemu samcowi, a co! Moze go odbije i to ja bede ustawiona! :D

Przyjazn rzecz swieta! Nastepnym razem powiedz jemu I powiedz jej!!!

Gość lalalllila
ustawiona bo ma meza holendra?buuuuhahah...watpliwa sprawa zeby ten holender mial cos wiencej niz samochod za 2 Tys Euro.wiekszos polczyn na saxach laczy sie z nizinami spolecznymi(w tym wypadku holender buhehe) albo jeszcze gorzej,nie mi to oceniac buhaha http://pokazywarka.pl/4zj43p/

Gość Isabells
Ale dlaczego piszecie tak jakbym to ja sie na niego rzuciła? Si-xa to uważasz, że nie powinnam jej tego mówić ?

Uwazam ze wlasnie powinnas!! To twoja przyjaciolka I Ona powinna byc dla ciebie najwazniejsza. Tylko ze ty owy pocalunek odwzajmnilas wiec siedz cicho, powiedz jak sie powtorzy sytuacja ale nie przyznawaj sie ze uleglas mu z poczatku bo jestes spalona.

Gość freaky
Na razie nie mów nic, a jak się powtórzy, to daj mu kopa.

Gość Isabells
tylko , że teraz nie wyobrażam sobie spojrzeć przyjaciolce w oczy i Jemu też... Nie wiem jak sie mam zachowywać przy nich a bardziej jak udawać, że nic się nie stało ? Dzisiaj dzwonił do mnie, może chciał pogadać i przeprosić za zachowanie ale ja nie odbierałam telefonu . Jestem w szoku, że tak sie zachował bo nie spodziewałam się tego po nim !

Gość Isabells
tylko , że teraz nie wyobrażam sobie spojrzeć przyjaciolce w oczy i Jemu też... Nie wiem jak sie mam zachowywać przy nich a bardziej jak udawać, że nic się nie stało ? Dzisiaj dzwonił do mnie, może chciał pogadać i przeprosić za zachowanie ale ja nie odbierałam telefonu . Jestem w szoku, że tak sie zachował bo nie spodziewałam się tego po nim !

Co tu komentować, jesteś zwykłą szmatą. Nie zasługujesz ani na prawdziwą przyjazń, ani na miłość.

Gość Isabells
bosa bosa nie sprawiedliwa jesteś bo to on zaczął sie do mnie dobierać i to on jest w zwiazku małżeńskim a nie ja !!

Gość Isabells
bosa bosa nie sprawiedliwa jesteś bo to on zaczął sie do mnie dobierać i to on jest w zwiazku małżeńskim a nie ja !!

on jest męską kurwą, ale ty jesteś szmatą. teraz lepiej? :D w mordę trzeba było mu dać, a nie "odwzajemniać" pocałunek. co ty masz we łbie? śluz z pizdy?

Gość fsfsfsfsfsfs
pb

Gość Isabells
dresiarz idz stąd kolego bo mnie interesuje bardziej zdanie dziewczyn , najlepiej będących w podobnych sytuacjach niż obrażanie przez frustrata .Ok?

Gość fsfsfsfsfsfs
pb

Gość Isabells
dresiarz tego to już nie wiem .Ale podejrzewam , że coś cię gnębi i stąd ten jad :/

Gość yffgf
ja bym na twoim miejscu z nim pogadala i to koniecznie. moze to byl jednorazowy wyskok, moze maja jakies problemy malzenskie? powinniscie wtedy ustalic, czy jego zona powinna wiedziec, czy nie. unikalabym bym ich jak najbadziej. twoja kolezanka sie na pewno czegos domysli, moze on sam jej powie. zastanow sie, czy nie pownnas jej powiedziec. skoro sa krotko razem, moze ona powinna wiedziec, jakiego ma faceta w domu? moze juz gdzies ja zdradzil i powinna go kopnac w doope. a moze zrobicie trojkat ;) faceci i kobiety, ktorzy cie tu obrazaja to ciotki - nie zwracaj na nich uwagi. ja ciebie rozumiem. to tez wina faceta, nie tylko twoja. stalo sie i sie nie przejmuj. zastanow sie teraz co dalej.

Gość Isabells
Porozmawiałam z nim i co ? Tylko jeszcze bardziej utwierdzil mnie w przekonaniu , ze powinnam powiedzieć przyjaciółce jakiego ma męża ! Przykro mi ale powinna wiedzieć