Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapeć w gębie

Zna się ktoś na numerologii? Pomocy!

Polecane posty

Gość Kapeć w gębie

Co oznacza taka piramida numerologiczna??? --8-- --8-- -9-8- 9-9-8 -0-1- --1--

Gość Matka Polka69
Szukasz pomocy a tutaj nikt nie umie Ci jej udzielić to może spróbujesz poszukać tej pomocy na forum daymynews.pl. Być może znajdzie się ktoś kto zna się na numerologii. Ja bym Ci pomogła, ale niestety nie znam się na tym

Gość spoko loko
Ja się znam, są w piramidzie liczby karmiczne? generalnie 9 w 1pz to kleska zwiazku uczuciowego, bo 9 to liczba konca 8 to pieniadze, albo ich niedobór albo nawet bogactwo 3 osemki w dalszych pz wiec stycznosc z pieniedzmi, i jako 8 z drogi zycia wiec no w sumie lekka i fajna piramida, wyzwania bardzo w porzadku Jesli nie ma tam karmicznej 26 to powinno byc dobre, zamozne zycie. Te 9 w cyklach... hm, tego nie wiem, nie chce mi sie szukac.

Gość Kapeć w gębie
Dziękuję. Nie wiem czy są liczby karmiczne, bo liczył mi je program. :) 1 PZ chyba już za mną Z drogi życia 8 z 44 W takim razie mam dużo liczb końca... hmmm... moje życie przewraca się do góry nogami :)

Gość spoko loko
44 to liczba mistrzowska jak do góry nogami, to wylicz sobie który masz rok osobisty (dodajesz dzien i miesiac do 6 - bo mamy 2013 rok. Ten rok osobisty trwa od wrzesnia 2012 do wrzesnia 2013. Lub jest jeszcze opcja galdys lobos - droga zycia plus 6 (bo 2013).W tym wypadku 8 plus 6 co daje 14,w konsekwencji 5, a to liczba emocji, irytacji, zaniecierpliwienia, pędu, braku spokoju. 14 to liczba karmiczna.

Gość PISZ PISZ PISZ
a jak wy wyliczacie tą piramidę/

Gość spoko loko
dzien i miesiac urodzenia*

Gość podaj pełną
date urodzenia. mam program, sprawdzę ci liczby karmiczne i szczęścia.

Gość PISZ PISZ PISZ
spoko loo możesz wypisac liczby karmiczne/

Gość PISZ PISZ PISZ
01.01.1982

Gość spoko loko
CYKL No. 9 Cykl Formujący (ten pierwszy): Dziecko nadwrażliwe, emocjonalne, płaczliwe, trudno adaptujące się i nerwowe, gdyż zbyt dużo rzeczy się dzieje. Jako wibracja końca, bilansu i spełnienia, 9 nie jest na swym miejscu na początku życia. Stąd napięcie, które jednak wcześnie uwrażliwia na innych i otwiera na świat Czasem możliwość podróży lub zmiany kraju zamieszkania. Marzycielskość, chęć ucieczki, idealizm. Czasem przeczucie jakiegoś powołania, które będzie potrzebowało czasu na ostateczne ujawnienie się. Talent artystyczny. Postawa twórcza. Nauka. Ewolucja. negatywnie: trudne i destabilizujące doświadczenia. Czasami rozczarowania uczuciowe lub klęska jakiegoś związku. rodzice: pomóc dziecku znaleźć swoje miejsce w hierarchii rodzinnej i społecznej, otoczyć je miłością i zrozumieniem, zwłaszcza w sytuacjach emocjonalnie trudnych. Nauczyć, poprzez własny przykład, wyrozumiałości, postępowania zgodnie z wewnętrzną prawdą, uczciwości wobec innych i niesienia pomocy, lecz bez zapominania o sobie. Cykl Produktywny (ten drugi): Spirytualizm, potrzeba głębszego poznania innych wymiarów. Te wibracje prowadzą często do sukcesu publicznego, a nawet sławy. Trudności w życiu małżeńskim. Cykl skłaniający raczej ku miłości uniwersalnej niż osobistej. Powinien on stać się okresem wolności, tej najgłębszej, która daje możliwość pełnego spełnienia, rozwoju ukrytych możliwości i talentów. Podróże, komunikacja na najwyższym poziomie, przenoszenie nowych idei. Uważny wybór przyjaciół. Gromadzenie doświadczeń. lekcja: nie zapominać o swych bliskich, odnaleźć samorealizację w służeniu ponadindywidualnym interesom, dotrzeć do istoty samego siebie, budując tym samym fundamenty prawdziwych związków i relacji z innymi. negatywnie: zbyt silne emocje. Problemy w życiu rodzinnym lub uczuciowym. Zerwania, rozstania (także z powodu śmierci bliskiej osoby), utrata pozycji lub stanowiska. Problemy materialne. Cykl Żniwny (ten trzeci, u Ciebie 8): Okres pracy i ambitnych realizacji. Projekty, wcześniej nierealne, mogą teraz zostać zrealizowane. Udane transakcje i podróże. Aktywność. Gospodarowanie nagromadzonym do tej pory majątkiem. negatywnie: życie nierówne, zachwiane proporcje i relacje. Niemożność odpoczynku. Walka o byt. Problemy zdrowotne. Interwencje chirurgiczne, wypadki. Należy unikać ryzyka i zachować czujność.

Gość spoko loko
Liczby karmiczne to 13, 14, 16, 19, 26. Liczby mistrzowskie: 11,22,33,44.

Gość Kapeć w gębie
rok 6 z 24 :D dzień i miesiąc urodzenia 09.09.

Gość podaj pełną
kapeć, podaj normalna datę, wstydzisz sie czegoś? :D

Gość Kapeć w gębie
Co do liczb karmicznych, szlaja mi się gdzieś tam 26 i 17. Chce Wam się sprawdzić piramidę mego partnera?

Gość Kapeć w gębie
A w programie wyszedł mi rok 5, hm.

Gość podaj pełną
@ Pisz- masz trzy 19 w piramidzie- z tego jedna w wyzwaniu głównym, poczytaj o tym... Poza tym jest mistrzowska 22 i szczęśliwa 23 :) Reszta w normie :) @ Kapeć- chyba sie nie dogadamy :D

Gość Kapeć w gębie
A co oznacza u mnie ta wibracja 0 w punkcie zwrotnym?

Gość podaj pełną
Kapeć dajesz swoją PEŁNĄ datę + date partnera...

Gość PISZ PISZ PISZ
spoko loko to z no 9 to do mnie/ co to znaczy NO 9

Gość PISZ PISZ PISZ
ale 23 jest szczęśliwa pod jakim wzgledem/

Gość Kapeć w gębie
09.09.1979 + 15.11.1974 :P Powiesz mi coś, czego nie wiem? ;)

Gość PISZ PISZ PISZ
dziękuję a proszę napisz mi jeszcze co to znacyz, ze mam te trzy 19, co to w ogóle znacyz, ze są to liczby karmiczne, co wz wiazku z tym/ to źle/ czy dobrze/ sorry mam zepsutą klawiaturę

Gość podaj pełną
Jesteście związkiem karmicznym :) :) :) Czy to źle czy dobrze- nie wiem, nie znam sie za bardzo na takich kminkach... P.S. U ciebie rzeczywiście te 26 aż biją po oczach- współczuję, bo też mam :(

Gość podaj pełną
@ Pisz- Twoja 19- Dotyczy osób, które w dawnych wcieleniach wykazywały się skrajnym egoizmem, nadużywały władzy, były zarozumiałe i wykorzystywały innych w niewybredny sposób. Będąc na piedestale, zapomina się czasami nawet o najbliższych osobach. Bieżąca karnacja w ramach zadośćuczynienia wymaga wielkiej pracy nad sobą w dążeniu do wyzbycia się próżności. Należy wniknąć w głąb własnej świadomości, przekazać światu zewnętrznemu powstałe w ten sposób refleksje i okazać uczucie, zrozumienie oraz szczodrość względem drugiego człowieka. Oddając karmiczny dług, należy liczyć się z poddaniem wielkiej próbie dynamicznych zmian oraz intelektualnej autonomii. Prawdopodobnie będziesz musiał się pogodzić z utratą wielu dóbr materialnych oraz sił witalnych. Spłacenie obciążenia będzie możliwe przy wysokim poziomie niezależności, własnej inicjatywie, a przede wszystkim dzięki zwróceniu uwagi na potrzeby innych ludzi. Nie spodziewaj się poklasku i wdzięczności, a już na pewno nie od razu. Cierpliwość i wytrwałość pozwoli jednak na odkrycie egzystencjalnych tajemnic. Zdarłam zywcem z jakiejś stronki, ale wiem, ze z ta władzą jest coś na rzeczy :)

Gość Kapeć w gębie
Związek karmiczny oznacza tylko tyle, że jest coś do przepracowania. Więc zależy czy sobie z tym poradzisz, czy nie. Dla nas lepiej żebyśmy sobie poradzili. Na razie to wszystko wiem :D

Gość podaj pełną
@ Kapeć- poradzicie sobie, ale Ty rzeczywiście masz DUŻO do odrobienia. Tak między nami- jak układaja sie Twoje relacje z ojcem? Pytam, bo jestem ciekawa, czy potwierdzi się ,,reguła 26"...

Gość Kapeć w gębie
Moje relacje z ojcem układają się świetnie. Natomiast rozstałam się z facetem, ponieważ... w skrócie pochodzę z rodziny rozbitej z apodyktyczną matką. Nie umiałam wyrażać uczuć i byłam osobowością opiekuńczo - kontrolującą. Ale zauważyłam to, przepracowałam, wróciliśmy do siebie :D Wszystko pasuje.

Gość podaj pełną
Ale sama duzo wiesz :) Korzystasz z książek (jakich?) czy ze stron (jakich ?) :)