Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapeć w gębie

Zna się ktoś na numerologii? Pomocy!

Polecane posty

Gość Kapeć w gębie
Merkaba, a co sądzisz o małżonce Jahwe i małżonce Jezusa?

Gość Amicorum
Ty będziesz wiedział swoje, my będziemy wiedzieć swoje. I co komu to da?

Gość kokookooooooooooo
A obliczcie mi!!!! Ja tylko umiem swoją liczbe życia policzyc :( Plissss 13.09.1987

Gość Kapeć w gębie
Amicorum - dokładnie nie wiem, numerologicznie ze wspólnoty którychś liczb (nie pamiętam których) A tak poza tym z nieprzepracowanych, nie zakonczonych relacji z minionych wcieleń.

Merkaba, nie wstyd Ci tak wierzyć w żydowską religię zamiast słowiańską rodzimą? jesus jest silniejzy od reszty demonów kture podaja sie za bógów jezus a pozatym jakie cuda robił ojcie pio wszystkie zostały zapisane na 104 tomach no lewitacja , stygmaty miał rany na wylot , biolokacja jednoczesne był w 2 miejscach widzial wszystkie grzechy kazdego człowieka czytał jak w ksiazce nawet ludziom przypominał sa swiadectwa ateistycznych osób np komunistó masonów i wszystko za sprawa jezusa a ile wyleczył z ruznych chorób przepowiedzial ze polak zostanie papierzem

Gość tarot wrróżba sms
znam pewną panią antares2828@wp.pl

Gość Kapeć w gębie
Merkaba, chrześcijaństwo odnosi się do konkretnego narodu - do Żydów. Poczytaj sobie Stary Testament. Jezus był żonaty z Marią Magdaleną i miał dzieci, nawet z niektórych tłumaczeń Biblii to wynika. Badania archeologiczne odkryły, że Jahwe miał żonę Asherę. Poczytaj sobie może też o gnozie i Sophii, Mądrości Bożej. Przestań nas indoktrynować. Przy cudach osobiście nie byłeś. A nawet jeśli, niektórzy z nas też coś niecoś widzieli.

jest taki film Odkrywając Kod Da Vinci - Obalenie książki

Gość Kapeć w gębie
Jacy ci chrześcijanie są nietolerancyjni i upierdliwi; myślą, że mają monopol na mądrość.

Gość kokookooooooooooo
no proszę Was ładnie 13.09.1987 interesuje się magią, terapią manualną, przyszłymi wcieleniami. Nie kumam tej piramidy. Czy ktoś mógłby mi analizę tu napisać. Ja mogę się wymienić doświadczeniami z innych dziedzin :)

wystarczy myslec logicznie Wiara i rozum (Fides et ratio) są jak dwa skrzydła, na których duch ludzki unosi się ku kontemplacji prawdy. Sam Bóg zaszczepił w ludzkim sercu pragnienie poznania prawdy

Gość Kapeć w gębie
Joanno, to temat o numerologii, nie o tarocie. Wcinanie się tutaj ze swoją nachalną reklamą swojej wróżby jest bardzo niemile widziane.

Gość Kapeć w gębie
Poza tym, w razie gdybyś nie zauważyła, nikt nie udzielał tu PŁATNEJ POMOCY. Kto chciał i coś wiedział, ten się wypowiadał. Ot, taka luźna pogawędka. Jestem przeciwna zamianie tego wątku w spam reklamowy.

jak mozna wierzyc ze wszystko z góry jest zaplanowane np morderstwo albo wojna bo w fatimie była zapowiedziana wojna jako kara za grzechy nasze łamanie pierwszego przykazania np magia tarot numerologia za tym stoja demony kture odciagaja od boga bo tylko człowiek szczesliwy jest wdedy gdy jest blisko boga

jak mozna wierzyc ze wszystko z góry jest zaplanowane np morderstwo albo wojna bo w fatimie była zapowiedziana wojna jako kara za grzechy nasze łamanie pierwszego przykazania np magia tarot numerologia za tym stoja demony kture odciagaja od boga bo tylko człowiek szczesliwy jest wdedy gdy jest blisko boga

Gość tarot sms legalnie zapraszamm
zapraszam na stronę astrolinia.net tarocistka80 wyślij sms o treści ASTRO.c02.pytanie na nr 72480 koszt 2,44

Gość tarot sms legalnie zapraszamm
zapraszam na stronę astrolinia.net tarocistka80 wyślij sms o treści ASTRO.c02.pytanie na nr 72480 koszt 2,44

Gość Kapeć w gębie
Masakra z tymi reklamami. Merkaba, numerologia nic Ci z góry nie planuje, to tylko predyspozycje. A wszystko jest i nie jest zaplanowane. Zależy jak patrzysz na czas. Czy od przeszłości przez teraźniejszość w której żyjesz do przyszłości, czy też on po prostu istnieje wokół Ciebie zawierając w sobie wszystkie te punkty: przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. W pewnym sensie wszystko jest zaplanowane, ale Ty możesz na to wpływać.

Gość gość
Może ktoś mi obliczyć 22.09.1984,bede wdzięczna, dziekuje