Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W autobusie ze skuterem?

Czy do autobusu można wsiąść z motorem albo skuterem?

Polecane posty

Jeśli nie to dlaczego? Jest jakiś przepis? Z rowerem można, dlaczego ze skuterem nie można?

Gość dfsfsdds
Bo śmierdzi benzyną, może się zapalić, może coś z niego kapać itp.:classic_cool:

a ja lubię zapach benzyny i wiem,że dużo osób lubi, a poza tym, ludzie mają wiele łatwopalnych rzeczy np. butle z gazem, farby, lakiery, zapalniczki, papierosy.

u mnie w mieście decyzja co do roweru zawsze należy do kierowcy, może nie pozwolić przewieźć roweru jeśli uzna że nie jest on odpowiednio zabezpieczony (nie ma go jak przypiąć) albo jeśli na trasie o tej godzinie spodziewa się wzmożonej ilości pasażerów. Co do skuterów to przesłanki moga być te same, plus fakt że jest to faktycznie "bagaż" dużo bardziej niebezpieczny...

a mi się chce wymiotować od zapachu benzyny, to gorsze niż siarczany bąk albo niedomyci ludzie czy babcie "pachnące" naftaliną (od której zapachu również mnie mocno ciągnie) i zapewne byłabym bardzo niezadowolona jeśli miałabym spędzić w tym smrodzie kilkanaście minut.

Gość ssssss222222
nawet z rowerem nie wpuszczają phi

Gość dzikie są koty.
a wózki z dzieciorami? dzieciory drą się :( raz do małego autobusu wsiadły aż 3 baby a każda z wozkiem, jedna z podwójnym! całe przejście zastawiły. Dlaczego ktoś z rowerem nie może jechać? To przesada.Co to za miasto?

Gość abxbxzz
No właśnie, z wózkami też nie powinno się wsiadać bo małe wrzeszczące szczyle są uciążliwe dla otoczenia

Gość abxbxzz
Tak samo jak stare roszczeniowe agresywne babory

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
ja myślę że nawet z samochodem powinno sie wsiadac do autobusu aby nie niszczyc srowosika naturalnego spalinami. coraz durniejsze te tematy

Gość śmieszna mała Mel
Waga ci*lu to jest przyczyna. Poco ci motor skoro będziesz go woził autobusem.