Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxexp

Chce odzyskac bylego, jak zwrocic jego uwagę?

Polecane posty

Gość fxexp

Nie jestemy razem juz 5 miesięcy. Co do niego napisać żeby go zaintrygować, żeby nie olał wiadomości? On ma jakąs tam dziewczynę, z wyglądu jest moją kopią, wiem, ze im się niezbyt układa bo mam kontakt z kims z jego najblizszego otoczenia i po miesiącu już się rozstawali i wracali do siebie (co jest nienormalne, bo na poczatku para powinna fruwac w oblokach a nie odwalac takie akcje po MIESIACU bycia razem) ale jednak z nią jest więc muszę go zainteresować swoją osobą.

Gość pani dorosla
po co ci twoj byly? widocznie tak musialo byc. poszukaj sobie innego. naprawde nie wartwo wchodzic do tej samej rzeki. raz weszlam... nie warto...

Gość fxexp
Mialam duzo czasu zeby przemyslec swoje zachowanie

Dlaczego nie pozwolisz mu być szczęśliwym? Jeśli macie się zejść, jeśli tak jest zapisane w gwiazdach to się zejdziecie choćby nie wiem co się działo! Poza tym jeśli nie układa mu się w związku to nie znaczy, że Ty masz go rozpieprzyć całkiem, prawda?

Gość dokladnie maja racjeeee
Kochana, wiem że to boli , bo mój były tez ma dziewczyne nowy związek, ja chce do niego erócić staram siee , a on nic olewka totalna tylko odpisze hej , co tam ? A nic ciekawego ... ;( no ale tudno widocznie jest nam pisane być razem

Gość kochanaa nie martw siee
Daj mu spokój, jak facet nie chce to go nie przekonasz i nie zmusisz do bycia z tobą, Widocznie tak musi być i nic tego nie zmieni...

Gość fxexp
,,Poza tym jeśli nie układa mu się w związku to nie znaczy, że Ty masz go rozpieprzyć całkiem, prawda?'' Prawda, ale i tak pewnie im się nie uda, skoro ona po tak krótkim czasie robi sceny zazdrości i tak dalej ze mną mu będzie lepiej, tak jak kiedys

Gość przeznaczenieemusi byccc
Mam ten sam problem, kurde ja czuję ze jestem mu przeznaczona i ze wkońcu i tak będziemy razem .

Zastanów się kobieto, po co Ci facet, któremu na Tobie nie zależy ? Chcesz go błagać, ponizać się i ośmieszać przed Jego dziewczyną ? - żenada.

Gość wierze w ciebiee ;*;*;***123
Gówno prawda nie ma przeznaczenia, zauważcie ze zawsze wszytsko sie w zyciu kąplikuje. Ps. Autorku mam nadzieję że z nim będziesz ;) Pamiętaj zawsze warto walczyć o miłość

Gość fxexp
Nie chcę się poniżać, dlatego chciałabym zrobić coś, co zwróci jego uwagę na mnie żeby sam chciał utrzymać kontakt

Gość nieeee nie njee nigdy
Tak to prawda zawsze warto walczyć o milosc , ale chyba niee ma sensu walczyc o faceta , który olewa i ma ją gdzieś, bo w ten sposob ona sie poniża

Piszesz, że będzie mu z Tobą lepiej. Dlaczego Ty myślisz o sobie, a nie o nim? Przecież Ty myślisz teraz o sobie. Sama napisałaś, że Cię nie kocha..

Gość fxexp
Nie wiem wlasciwie czemu się rozstalismy, powodow była cała lista ale po czasie już rozumiem, że były one bardzo błahe. Niepotrzebne awantury o wszystko .. I popełniłam błąd, 2 tyg po rozstaniu odzywał się do mnie, zapraszał do kina, chciał się zobaczyć, ja konsekwentnie odmawiałam aż odpuścił. Odmawiałam, bo wydawało mi się właśnie, że skoro się rozstaliśmy to tak musi być i koniec, zycie szybko zweryfikowało jak zle mi bez niego. Spotykałam się z dwoma męzczyznami, sympatyczni ale nie czulam kompletnie nic więc nie chcialam zawracac im dluzej glowy, zaslugują na partnerkę ktora poswieci się tylko im a nie na taką co myslami krązy wokol innego

No właśnie, gdyby chciał, to byłby z Tobą, ale On nie chce. Wybrał inną dziewczynę. Takie są fakty.

Gość fxexp
Chociaz calkiem mozliwe, ze po tych 5 miesiacach juz nie zywi w stosunku do mnie zadnych uczuc, ale musze sie o tym przekonac

Gość fxexp
up moze ktoras byla w podobnej sytuacji i powie, co zrobila i czy pomogło?

Gość fxexp
HAA!!! Specjalnie znalazłam ten temat żeby ogłosić wszem i wobec, że jednym smsem tak zwróciłam jego uwagę, ze zaczął wypisywac jak tęskni i że nikogo nie pokocha tak jak mnie. Za plecami swojej nowej dziewczyny :)

Gość fxexp
Uczyli, ale uczyli też, że nowej zabawki nie wolno rzucać w kąt po 5 minutach i za chwilę prosić o kolejną ;)

Gość fxexp
Ja też nie bylam przez ten czas samotna

Gość gość
Nie masz się czym chwalić jeśli tak robi za plecami nowej dziewczyny, że z tobą pisze to musi być z niego niezłe ziółko......nią się pobawi i wróci do ciebie, tobą się pobawi i pewnie jak mu się znowu znudzisz to będzie pisał smski do obecnej za twoimi plecami lub do nowej dziewczyny, a ty się teraz ciesz że masz na chwilę takiego wiecznego Piotrusia Pana....

Gość fxexp
Nie jest ziółkiem, podczas związku od czasu do czasu go skontrolowałam i wiem, że potrafi być wierny. Rozstanie było z innych przyczyn

Gość to nic  złego pozagladac
tu i tam kiedy np facet spi, dzieki temu ja odkrylam zdrade faceta NAJWIERNIEJSZEGO po ktorym w zyciu bym sie nie spodziewala, a 5 lat zero kontrolowania, 100% zaufania. Ufalam do tego stopnia ze jak wychodzil nawet z kolegami to dawalam buziaka i czekalam grzecznie az ksiaze sie odezwie na drugi dzien albo za 2 dni. Teraz juz wiem ze przezorny zawsze ubezpieczony

Gość gość
Potem była w jego życiu inna kobieta oprócz ciebie.....jeśli potrafisz z nim być po innej kobiecie, to oczywiście daj szansę związkowi, to twoje życie......ale dużo jest kobiet, które nie potrafiłyby wrócić po zdradzie i nie ma znaczenia dlaczego się rozstaliście. W normalnie funkcjonującym związku nie ma miejsca dla innych kobiet lub mężczyzn, wasz związek teraz jest już sorki za określenie: w jakimś stopniu patologiczny.......

Gość fxexp
To nie była zdrada, nowa kobieta pojawila się jakis czas po naszym rozstaniu, w miedzyczasie ja tez juz sie z kims spotykalam.. Ja bym chciala probowac od nowa :)

Gość fxexp
Wiem, ze nie powinnam go tłumaczyc i na każdy argument reagować ,,ale to, ale tamto, ale sramto'' jednak na prawdę miałam wiele czasu na przemylenie, zwlaszcza swojego zachowania i wiem, ze moze nam się udac :)

Gość gość
jak to czytam, to "wychodzę z siebie" jak można wrócić do faceta z którym było się w stałym związku a który później wchodził w inną....podziwiam, podziwiam.....ale za głupotę.........