Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxexp

Chce odzyskac bylego, jak zwrocic jego uwagę?

Polecane posty

Gość gość
taaa to rownie dobrze można stwierdzic ze wy wszystkie bierzecie tylko prawiczkow bo nieprawiczki to wchodzili kiedys w inną

Gość gość
tylko po nim jedziecie a co jesli w nia tez wchodził inny a jakos jej były potrafi sie od tego oddystansowac i chce wrocic

Gość gość
To jest co innego......tu chodzi o to że facet z fxexp był w stałym związku i ją zdradził i nie ma znaczenia, że ta kobieta pojawiła się gdy razem nie byli, ale się pojawiła....... co nie jest normalne...Natomiast gdy ludzie się dopiero poznają to nie ma znaczenia czy facet jest prawiczkiem tylko ważne jest jak będzie wyglądał ich związek, czy będą sobie wierni ......

Gość gość
taa tylko ze ona sama zdradzila, rozstala sie i poleciala do innego wiec kto tu zdradzil

Gość gość
Skoro facet chce wrócić do kobiety w którą wchodził inny to coś musi być z nim nie tak.....albo ma ją w d***e tą kobietę:)

Gość zdsperowana19
Mój chłopak mnie zostawił po 2 miesiącach. Ne jesteśmy razem 5 miesięcy i 2 tygodnie. Bardzo go kocham i tęsknie za nim... Co ma zrobić żeby się znowu we mnie zakochał ? Pomocy .

Gość gość
dziecko, jak więcej go nie ma już niż był z Tobą to raczej NIC z tego nie będzie. Wiem, że ciężko ale czas tutaj działa na korzyść. Przeczekaj, spróbuj zapomnieć.

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )