Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

W Polsce należy organizować raz na rok tygodniowy obóz dla facetów

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
gdyby w Pl byla polityka broni jak w szwajcarii to po pierwszym meczu ligowym bylo by setki zabitych :D oraz trzeba by wprowadzic indywidualne nauczanie bo strzelaniny w szkolach bylyby czestsze niz w stanach. na krakowskim przedmiesciu 10 kweitnia trup by sie slal gesto :classic_cool: glupkom nie powinni broni dawac nawet potrzymac bo jeszcze sobie oko wybije taki jeden z drugim. jak wybuchnie wojna to te darmozjady zwane zolnierzami co to siedza w koszarach cale zycie tzn. 15 lat bo pozniej emerytura i chleja wreszcie sie na cos przydadza a nawet jak nie to chociaz wydatki budzetowe spadna jak ich liczba spadnie. do tego dolozyc tych ktorym sie powie ze maja walczyc w imie boga i beda walczyc z innowiercami i juz spoko miesa armatniego jest na kilka lat walki.

Gość w Polsce należy organizować
raz do roku odstrzał misiów chorych na główkę

Gość Misku masz racje, jak zwykle
w razie wojny, nasi zniewiesciali faceci uciekaliby w popłochu, a babom też by sie przydalo trochę ruchu . Geje schowajcie czerwone rurki i zielone trampki, czas na trening !

Gość Misku masz racje, jak zwykle
w razie wojny, nasi zniewiesciali faceci uciekaliby w popłochu, a babom też by sie przydalo trochę ruchu . Geje schowajcie czerwone rurki i zielone trampki, czas na trening !

Gość rtertertert
przeciez u nas nie bedzie juz takiej wojny w stylu I czy II swiatowej:o Nie bedzie czołgów czy strzelanek jesli już to bedą wojny ekonomiczne...

Gość Misiek Wojtek
Ja jestem dobrym żołnierzem, jak gram w Counter Strike to mówią, że jestem sk****elem, bo mam najwięcej fragów.

Gość adibi
powinni. dla wyzywki. bo odp******a samcom czasami