Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarinkaSde

CZY FACET ZWIĄZAŁBY SIĘ Z WYŻSZĄ DZIEWCZYNĄ??

Polecane posty

Gość KarinkaSde

przynajmniej o 5 cm?? nie mówię o takich skrzatach po 160 w kapeluszu tylko chłopcy sredniego wzrostu.

Gość Klickea
nie.co najmniej na równi i to jeszcze z jej podpisemze podaruje sobie łażenia na obcasach

Gość Kl)(d
a ja tam lubię dłuuugie nogi u dziewczyny,sam jestem niewysoki :) więc dziewczyn wyższych odemnie jest sporo

Gość Kl)(d
a ja tam lubię dłuuugie nogi u dziewczyny,sam jestem niewysoki :) więc dziewczyn wyższych odemnie jest sporo

Gość chyba kupie se peruke
Przegralas zycie:D

Gość jasne że tak?
znam kilka takich przypadków gdzie facet jest niższy o 5-10cm .

Gość cen**ra
tak, ale ja mam 170 i malego ku**sa wiec szukam bardzo niskiej dziewczyny

Gość dziś na pomarańczowo
to zależy od faceta. ja miałam niższego chłopaka, na studiach. sam nie należał do wysokich, ale dziewczyny zawsze takie wybierał, bo mu się zwyczajnie podobały. jego obecna też jest wyższa :) co się komu podoba.

Gość 54444444444444444hahha
hahahahaah

Gość bnbnbnbnbnbnbnm
nie

Gość baby im howlin for you
No ja też mam z tym problem... mam 177 wzrostu i rzadko kiedy jakiś facet jest ode mnie wyzszy :o Ale z nizszym nie bede się wiązać, to byłoby niekomfortowe dla nas obojga...

Gość kkkkkkkikikiki___
w życiu nie chcialabym byc z niższym facetem od siebie. bez przesady...facet to ma byc facet.

Gość prawictwo pospolite123
Dla mnie liczy sie tylko twarz , wzrost panny nie ma znaczenia .. MArta trzebiatowska podobałaby mi sie niezaleznie od tego czy mialaby 160 cm czy 179 cm Na podstawie twarzy oceniam atrakcyjnosc kobiety .. Mucha , cichopek, przybylska sa moim zdaniem nieatrakcyjne, nie są pieknymi kobietami ..nie mój typ.

Gość kkkkkkkikikiki___
wysoki - 185 w górę średni - 178- 184 poniżej - karzeł

Gość olimpkat
Jak facet ma te powiedzmy 165cm,ale jest fajny,miły,rozwazny,odpowiedzialny,niezakopleksiony i nieroszczeniowy,to może się podobać.Sama znam takich,dawno juz żonatych.Super faceci. Ale jest tez druga kategoria takich,ja ich nazywam kogutami.Niski wzrost maskują sztuczna pewnością siebie,chamstwem,uzalaja się nad sobą,a wszelkie niepowodzenia z kobietami tłumacza swoim wzrostem.Jak im nie wyjdzie z kobieta,to nie ważne,ze byli np egoistą,narcyzem czy chanem,ale przez to,ze są niscy.tyle.

Gość kkkkkkkikikiki___
"nie mówię o takich skrzatach po 160 w kapeluszu tylko chłopcy sredniego wzrostu." heheh a co autorko jest dla Ciebie średnim wzrostem ? dobra będe miala troche wiecej serca wysoki - 185 cm w górę średni - 177 do 185 niski - poniżej 177 do 170 poniżej 170 - karzeł

Dla mnie ze znanych Polek ładne są tylko marta trzebiatowska i Weronika Szmajdzinska . Mniej atrakcyjna , ale tez niezla jest agnieszka Szulim Natomiast dody ,muchy cichopki , rosati , przybylskie, Agnieszki Wlodarczyk , Joanny Krupy sa słabe dla mnie .. NA pewno nie chciałbym isc na randke z takim i kobietami Ale ja to wogóle jestem chyba dośc wymagający

a może nie jestem wymagający , tylko Polki są ogólnie brzydkie .. Jakos te wodzianki czy siwce wogóle mnie nie ruszają , sa odpychające Sam nie wiem czy mam za duze wymagania czy polskie dziewczyny są niezbyt ... Ale marcie trzebiatowskiej bym nie odmówił .. Ona jest swietna

95 % jest dla mnie nieciekawa .. Ale sa wyjatki

takze czy dziewcze ma 160 czy 180 cm nie ma znaczenia .. Jesli masz twarz , która mi nie odpowiada, to wzrost nie sprawi, ze twoje szanse wzrosną .

Gość kuggujuguyjffy
uuu

Gość Filip 21
ja mam 184 cm i jestem średni ??????

Gość sfdfds
hehe..

Gość Filip 21
wysoki - 185 cm w górę średni - 177 do 185 niski - poniżej 177 do 170 poniżej 170 - karzeł Te dane to sobie chyba sama wymyśliłaś przeciętnego wzrostu facet na świecie ma 175 cm imbecylko też mogę sobie wymyślić Kobieta poniżej 180 to karzeł bo dzisiaj jest moda by kobieta dorównywała mężczyźnie wzrostem

Gość Piotr 23
ja mam 184 cm i jestem średni ?????? JEden cm ci zabrakł :D ale jesteś wyższy ode mnie ja mam 180 cm

Gość Sylwia 22
Filip fajne imię podoba mi się :)

Gość sfdfds
hahaa

Gość Filip 21
Sylwia 22 Dzięki :)