Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide z dzieckiem do kardiologa

Wizyta u kardiologa z dzieckiem

Polecane posty

Witam, wczoraj pediatra skierował mojego synka do kardiologa ze względu na szmery które słyszał przy badaniu. Przy okazji dostaliśmy skierowanie na morfologię i tsh. Udało nam się zarejestrować na piątek prywatnie na wizytę, konsultacja i echo serca, ale zastanawiam się czy wyniki z morfologii i tsh mieć ze sobą? Czy kardiolog będzie je oglądał? Logistycznie nie wiem czy zdążę je zrobić, a idziemy do kardiologa pierwszy raz, wiec stąd moje pytanie, czy lekarzowi będą potrzebne?

Gość spokojnie uczucie
może skoro prywatnie idziesz, to zadzwoń i się zapytaj:)

Ja byłam z dzieckiem, też prywatnie, też pediatra usłyszał szmery... Okazały się to szmery niewinne, dziecko miało echo i usg serca robione, wszystko okey. Żadnych innych badań nie robiłam, kardiolog o żadne nie pytał. Ale faktycznie możesz zadzwonić i dopytać.

Gość też miałam
do wykonania te badania przed wizytą u kardiologa, na dobrego lekarza trafiłas. Badania możesz zrobic prywatni, zrobisz rano po południu masz do odbioru.

Dziękuję za odpowiedzi:) Generalnie to i państwowo wyniki bym miała popołudniu, ale wiecie jak to bywa z urlopem i pracą... Jednego dnia laboratorium, drugiego dnia kardiolog, no logistycznie mi nie po drodze ale nie ma wyjścia. Pediatra nam się trafił naprawdę ok, poszłam z synem na wizytę bo pokasłuje nocą więc i przy okazji dostaliśmy skierowanie na kupę na pasożyty więc myślę że dobrze byłoby zrobić wszystko naraz. Postaram się zrobić jutro rano, bo jednak chyba się przydadzą kardiologowi