Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie umordowana.

poradzcie,czemu tak sie czuje??? zmeczenie.

Polecane posty

potrzebuje porady,moze ktos mial podobnie? od jakiegos czasu ok 2-3 tygodni czuje sie bardzo zmeczona.Kiedys po pracy potrafilismy z mezem siedziec do 24,ogladac film,przy kolacji,grac w scrable itp a teraz? Jak w domu jesten o 17 to o 17:15 padam na,twarz,jak o 20:30 to o 20:45 prawie usypiam.Przychodzi wieczor i marze zeby tyljo zasnac Maz ma identycznie.W ciagu dnia nakrecamy sie na sex na wieczor ale wieczorem niemam sily ani ja ani on.Niepamietam juz kiedy ostatni raz sie kochalismy. jestem wiecznie zmeczona,dlaczego? dodam ze ostatnia nialam duzo na glowie,moze to stres? jak sobie pomoc? zaczelam brac magnez,zen szen i nie widze poprawy.Staran sie ruszac,do pracy chodze na piechote,zaczelam pic kawe...i nic.Poradzcie.

Gość Lepiej idź się zbadać
może najpierw jakies podstawowe badania - krew, mocz a jak nic nie wykaże to poradź sie rodzinnego co jeszcze mozna sprawdzic i od czego moze byc te zmęczenie. Bo obstawiam ze dzeci nie macie.

mamy dwojke dzieci,tydzien temu jedno mialo komunie,duzo mialam na glowie.Tyle ze wczesniej jeszcze z miesiac temu tak sie nie czulam,maz ma bardzo podobnie.Ale on pracuje fizycznie i ma prawo byc tak zmeczony no ale nie az tak jak kiedys.

Rozpoczęcie picia kawy na pewno nie było dobrym pomysłem, wręcz przeciwnie powinnaś ją odstawić. Kawa wypłukuje magnez z organizmu, więc to na pewno nie poprawi Twojego stanu. Spróbuj jakoś naturalnie uzupełniać magnez, ja np. piję wodę Ustroniankę z magnezem i witaminą B6.

Gość gość
Myślę, że podstawą jest badanie krwi i moczu. Suplementy działają tylko na ludzi w reklamach.

Gość gość
przecież 90% ludzi tak się czuje przy tej durnej, burzowej pogodzie

Gość gość
żadne badania nic nie wykażą bo to wina chemtrail. Ja też tak mam i dużo osób z mojego kręgu, wpisz w wyszukiwarke chemtrail objawy