Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Barbiotka*

POMYSŁY na przyjęcie ur dla 10latki w domu

Polecane posty

Witam Was, macie może sprawdzone sposoby na UDANE przyjęcie urodzinowe dla 10letniej dziewczynki? Przyjęcie ma odbyć się w domu i jest sporo miejsca. Dziecko chce zaprosić około 10 osóbek w jej wieku. Proszę o podzielenie się pomysłami. P/S nie chcę zapraszać animatorki ( koszt ), ani klauna ( córka ich nie lubi ).

Gość szok łejf
striptizera zaproś,niech dzieci zobaczą jak wygląda dorosły fiut,może impreza sie rozkręci i będze orgia

Planuję, że będzie fontanna czekoladowa, w której można będzie maczać przygotowane wcześniej przekąski: owoce, chrupki kukurydziane, orzeszki. Ale nie wiem jakie konkursy, zabawy wymyślić dla dzieci w tym wieku.

szok łejw proponuję ci wizytę, a nawet apartament we właściwym szpitalu. Opłacę abonament!

Gość spoko loko
Może kalambury, twister, jakies zagadki odpowiedajace ich poziomowi wiedzy, zabawa na powietrzu (jesli macie ogródek), karaoke.

Gość spoko loko
Może kalambury, twister, jakies zagadki odpowiedajace ich poziomowi wiedzy, zabawa na powietrzu (jesli macie ogródek), karaoke.

Gość spoko loko

Ogródka nie mamy (mieszkanie w bloku), ale Puszcza blisko ;) Twistera nie mam, ale Kalambury brzmi nieźle :D jakieś jeszcze pomysły? :)

Gość Jmpjamjg
Walenie konia na czas

Gość kujpomtorun
picie piwa na czas

Gość Jmpjamjg
Up

Gość tak mi się wydaje że
możesz urządzić karaoke, konkurs talentów, czy wybory małej miss jeżeli beda tam same dziewczynki Pamiętając o tym że każde dziecko powinno coś wygrać(np miss uśmiechu miss elegancji itp ) Jeżeli dzieciaki lubią zagadki możesz użądzaić przyjecie pirackie Schować skarb ( np skrzynie z woreczkami z niespodzianką dla każdego dziecka mogą to byś słodycze lub np smycze do kluczy w postaci pierwszej literki imienia każdego dziecka) a w drodze do skarbu musieliby wykonywać różne zadania żeby zdobyć wskazówki gdzie jest on schowany

Gość Jmpjamjg
Sranie na odległość