Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaa a

Czy dwulatek karmiony łyżeczką to normalne??

Polecane posty

Gość masakraaaa a

wg mnie nie.... nie moge patrzec jak moja kolezanka rozpieszcza swoje dziecko. rosnie z niego maly lobuz ktory rzadzi mamusia.

Gość kacza głowa
najbardziej na świecie nie znoszę tego typu pytań i wpieprzania się w czyjąś prywatnośc! Moze ja też zadam pytanie: "czy normalne jest opisywanie sytuacji innych na forum w sieci?. Widać, że chcesz sie polansować albo dowartościować. Straszny charakterek...chroń mnie Boże od takich wścibskich babiszonów. A odnosząc się do Twojego pytania, to odpowiem, ze jest to normalne. Mam trójkę dzieci i jedne jadły mając niespełna i trochę ponad rok, a jeden osesek miał 3 i musiałam go jeszcze karmić łyżką. Ludzie nie są tłoczeni na prasie, każdy jest inny. A Tobie radzę skupić się na swojej osobie :-/ WIELKA ŻENADA

Gość nescafe :))))))))
Ale konkretnie to co ci nie pasuje? To, że jest karmiony, a ma 2 lata, to, że jest karmiony łyżeczką a nie widelcem, czy co? Tak, dwuletnie dzieci mogą jeść już same, ale dopiero się tego UCZĄ i nie ma nic nienormalnego w tym, że można je jeszcze karmić.

Gość masakraaaa a
ale on nawet nie ma swojego krzesleka porzy ktorym je.... ona lata z nim z lyzeczka, NIGDY nie jadl sam...

Gość fefelii
Zgadzam się z Kacza Głowa, poszukaj sobie problemów w swoim życiu, może najpierw zapytaj mamę ile karmiła ciebie łyżeczką a jeśli np do roku, to czy to normalne że tak wcześnie

Gość Ryłkołłłak
Ale co masz z tym za problem, ze za nim lata? Czy to Twoje dziecko?

Gość a co ciebie tak to interesuje?
;o

Gość masakraaaa a
jakbyscie widzialy jak to wyglada to na pewno byscie jej nie bronily. bardzo duzo bledow wychowawczych popelnia

Gość masakraaaa a
kaczka - to ze masz 3 dzieci nie czyni cie specjalistka w zadnej dziedzinie

Gość KLUSKA Z MAKIEM
kazdy jest człowiekiem i ja też będąc u znajomych często myślę, ze w życiu bym tak nie postąpiła z moim dzieckiem, ale oceniam ich w myślach, bo to ludzkie, zawsze jednak myślę sobie o tym, co inni widzą we mnie, i ze na pewno są rzeczy, które wg nich nie są ok. Nie wypowiadam sie jednak na forum o innych, a tym bardziej nie chodze po ludziach i nie komentuję, bo uważam, że to chamstwo. Temat Twój jest po prostu założony bezsensu, albo nie, jest założony po to byś się poczuła lepsza od kogoś i madrzejsza. Troszeczkę pokory i skromności, nikt nie jest ideałem