Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka93

boląca ósemka

Polecane posty

Witam. Mam taki problem ,że strasznie boli mnie ósmy ząb. Podeszła mi ropa którą oczywiście dzisiaj z rana przebiłam bo nie mogłam wytrzymać i położyłam wacik z amolem . Nie pójdę do dentysty bo w tym momencie mam problemy z ubezpieczeniem a na wizytę też mnie nie stać. Może znacie jakieś domowe sposoby co mam zrobić aby ból ustał. Ja nawet nie mogę przełykać śliny ani niczego innego o jedzeniu już nie wspomnę :(

Gość ajajajajaj...aj
jeżeli jest ropa, to ja jednak radzę iść do lekarza (nie wiem, pożycz od kogoś pieniądze, albo spróbuj iść na fundusz), bo może ropa przejść na inny ząb, albo do zatok, potem do krwi i mózgu... a to bardzo niebezpieczne dla zdrowia i życia!!! bierz środki przeciwbólowe i przeciwzapalne (typu ibuprom, nurofen), płucz j.u. szałwią... nie mam innych pomysłów.. ale tak czy siak MUSISZ iść do lekarza!

Dzięki wielkie. Już po tym jak przebiłam ta ropę to trochę mniej mnie boli. Moge przynajmniej jeść. Zobaczymy co będzie jutro. A w najgorszym przypadku pójdę do lekarza :(

Dzięki wielkie. Już po tym jak przebiłam ta ropę to trochę mniej mnie boli. Moge przynajmniej jeść. Zobaczymy co będzie jutro. A w najgorszym przypadku pójdę do lekarza :(