Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiQÓt

...Polskie kłody.....zdesperowane histrioniczki....

Polecane posty

Gość KiQÓt
14:56 [zgłoś do usunięcia]chrześcijanka w chuście głos mi się na głowie jeży jak czytam jaka ciemnota jest w naszym społeczeństwie!! Arab człowiek taki sam jak my, ulega stereotypom. Stereotyp jest też pewnym uproszczeniem rzeczywistości, ale jak możecie mówić że wszyscy Arabowi biją żony i zmuszają je do czegoś. To mi się w głowie nie mieści, jeśli tak jest to PATOLOGIA. w Polsce też mamy rodziny PATOLOGICZNE gdy np. ojciec bije żonę nadużywa alkohol. Związek z Arabem ma szanse bytu, ale obie strony muszą liczyć się z tym że będą musiały iść na ugody. Ale jeśli kochasz ... to wszystko przetrzymasz dopóki nie zagraża to Twojej godności. Ja jestem katoliczką praktykującą, mój mężczyzna może nie jest praktykujący, ale chodzi ze mną do kościoła i pare razy w roku do meczetu idę z nim. Robi ramadan ja z nim, nie jem mięsa w piątki on ze mną, obchodzę Wielkanoc i Boże narodzenie On ze mną, noszę chustę na głowie. Wszystko się da! Szanujmy innych, ale uczmy się nowych rzeczy, a nie zamykajmy na to co mówią np. media w wielu związkach się nie udało europejka arab, ale wiele się udało i o tym nikt nie mówi! Ja mówię!! Kocham mojego mężczyznę, a on mnie jesteśmy razem już bardzo długo, planujemy powiększenie rodziny, dzieci będą ochrzczone w kościele katolickim a chłopcy obrzezani wg tradycji islamskiej. Każde z nas ma rodziny które tego oczekują. nie jesteśmy sami na tym świecie. 15:25 [zgłoś do usunięcia]lepiej nie ryzykuj kobieto znajdź sobie jakiegoś porządnego faceta z ojczystego kraju i żyj spokojnie i szczęśliwie 16:03 [zgłoś do usunięcia]chrześcijanka w chuście nie mieszkam w Polsce. Ani on nie mieszka w swoim kraju. Obecnie jesteśmy we Francji, ale planujemy przeprowadzkę do Kanady. Ryzyko jest takie samo jak z każdym innym, może inne. Jestem kulturoznawcą i historykiem znamy się już kilka dobrych lat. 16:05 [zgłoś do usunięcia]dzieci chcialas napisac dziewczynki i tak wg ich religii bezwartosciowe tak jak i ty sama 17:37 [zgłoś do usunięcia]KiQÓt jesteś kÓltÓroznawca.?..pozwolisz okaleczyć swych synów zgodnie z kÓlturą i tradycją ...czy pozwolisz wyciąć córce Łechtaczkę bo to tradycja....może sama sobie wytnij Łechtaczkę ...głÓpia polczyno....i dekapituj sobie resztkę mUzgu....pod Hustą nie będzie widać....

Gość KiQÓt
...klasyczny przykład idiotki po uniwesytetttach...z aspiracjami...jeszcze jedna .....

Gość knjdgtr
...klasyczny przykład idiotki po uniwesytetttach...z aspiracjami...jeszcze jedna ....." xxx cieniutki jestes koles nie intrygujesz niczym wiedzy na zaden temat nie posiadasz dowcipu brak xx wiec wypierdalaj gimbusie

Gość KiQÓt
...w dÓÓpie mam czy akÓrat ciebie zaintrygÓję.....

Gość młoda_kłoda
na dodatek dyslektyk 😴

Gość KiQÓt
....mason,rowerzysta,łysy i onanista do kompletu.....hahahaha

co ty wiesz... o... kobietach... z .... polski.... jak zadna cie nie chciala.....xD

Gość młoda_kłoda
masz wiecej zalet? 😴

Gość KiQÓt
...płyta mentalna wam się zacięła..?...macie coś więcej niż bogaty zestaw intelektualny z poziomu garkÓchty...no tak teraz na zmywak jest potrzebny co najmniej magister politologii.... ... wolę pogadać z tz głÓpkiem wioskowym....

Gość młoda_kłoda
Twój nich odzwierciedla to co masz w głowie, czy to co masz w majtkach? 😴 nudy

Gość .,nkoolp
up

Gość gość
...rzeczywiście młoda-kłoda....