Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanek5

Przedłużacie włosy?

Polecane posty

Gość tulipanek5

zastanawiam się czy tego nie zrobić na lato

Gość twojaxxxxx
ja sobie doczepiam tylko na imprezy, ale lubie

Gość 32323314
moja psiapsila przedluzyla na tulejki, a potem zalowala i plakala, nie warto, oszczedz swoje wlosy!

Gość podstawowe pytanie
a masz kasę?? jesli masz wystarczająco duzo, to nie zniszczysz swoich włosów. sprawdź wątek przedłużanie włosów na kafeterii właśnie, masz tam odpowiedź na wszystkie pytania

Gość tulipanek5
hmm no zalezy, jesli efekt będzie WOOOW to zawsze się kasa znajdzie ;) ale o jakich kwotach mówisz?

Gość podstawowe pytanie
większych niż tysiąc a nawe dwa zlotych...

Gość tulipanek5
mhmm to juz wiem o czym mówisz ;) o metodzie Great lengths? to fakt, czytalam ze sa najlepsi i najdrozsi zarazem. w sumieto myslalam o jakichs doczepkach tanszych

Gość podstawowe pytanie
dokłądnie o nich ;) sama jestem po przejsciach i wiem ze nie warto inwestowac w tanie rozwiazania. przejechalam sie bardzo, stracilam duzo wlosow i dopiero po intensywnej regeneracji moglam wrocic do przedluzania, no i wiecej ni epopelnie tego bledu. unikaj jak ognia takich domowych przedluzaczek, serio. rob to w salonach, tam sie znaja na rzeczy

Gość tulipanek5
jeszcze trochę poprzeglądam sieć i zdecyduję się wydać tak duże pieniądze.ogólnie mój facet zarabia tyle, że pewnie wyproszę w prezencie ;) a i on się ucieszy. chociaż wolałabym w tej samej cenie mieć włosy, fajną sukienkę i szpile ;)

Gość podstawowe pytanie
no nie wie, chyba ze zdecydujesz sie tlyko na doczepki raz na miesiac, to moze nie zniszczysz swoich wlosow, ale te tanie doczepki same w sobie szybko si eniszcza ;)

Gość 9999999999iuiuu
nie

Gość gość
tak i bardzo polecam wszysktim dziewczynom ktore sa niezadowolone z wygladu swoich obecnych wlosow. tylko uwazajcie, zeby ich nie zniszczyc. jak wybierzesz great lengths to bedzie to chyba najlepsza decyzja, czytajac na forach zobaczysz ze to jest najwyzsza polka warta swojej ceny. no ale nie wsyzstcy chca taka kase wydawac, ale z tego co mowisz, jesli masz, to sie nie zastanawiaj nad tanią opcją, nie warto

Gość gość
Przedłużam na spinki, ale ostatnio - przez te upały - nie chcę mi się. I tak chodzę z antenką na głowie :D