Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuceFranne888

2 czerwca chrzest nie mam ubranka. Ładna ta sukieneczka dla 3mies dziewczynki??

Polecane posty

Gość te ceny ubranek
do chrztu są jakieś kosmiczne, czasem mam wrażenie że tych ludzi zdrowo pop.....liło, bo przecież takie ubranko założy się tylko raz! Jeśli chodzi czy ładna ta sukieneczka, to ładna.

Gość LuceFranne888
własnie tak szukam i wiekszosc tych sukieneczek jest takich wielkich napuszonych mnóstwo falban tiule, nie chce takiej, bo malutkiej bedzie nie wygodnie. ale tez nie chce takiej zwyczajnej bo to jednak uroczystosc, my będziemy ładnie ubrani więc ona tez:) ta wydaje mi sie fajna chyba zamówie

Gość te ceny ubranek
sukienka ładna, bo nie przesadzona w ozdobach i ilości materiału, też takich nie lubię. najładniejsza z tych które widziałam.

Gość j;dhledlhde;hde
prześliczna !! Szkoda tylko ze taka droga. Ale jeśli kasę masz to kup. Później pewnie sprzedasz chociaż za 3/4 ceny

Gość o to ja!!!!!!!
przesliczna jest:) elegancka a nie wlasnie taka napuszona ze dziecka nie widac tylko sukienke. Sliczna jest:) i ja bym nie sprzedawala, moja mama zostawila ubranko ktore ja mialam do chrztu, mojej siostrze tez jej zostawila i super jest miec na pamiatke takie ubranko:)

Gość 160 zl za sukienke do chrztu
ludziom sie we lbach wywraca :O

Gość lilialuiza
Sukienka śliczna, ale ja bym dziecku do Chrztu Świętego używanej nie założyła, jeśli nie byłabym biedna.

Gość gość
niepraktyczna, bedzie sie zwijać, nie sadze żeby tak małemu dziecku bylo wygodnie

Gość gość
Mam do sprzedania sukienkę do chrztu, ale na 62cm. cały komplet sukienka na długi rękaw, buciki, bolerko, płaszczyk, czapeczka za jedyne 50zł. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Zainteresowane proszę o kontakt justyska1822@wp.pl

Gość lilialuiza
Założyć kilka razy???????? To ma być ubranko do Chrztu Świętego! Załóż kilka razy swoją suknię ślubną!!!!!!!!

Gość gość
a nie przesadzasz troche???? no i co potem z ta sukienka zrobisz? oprawisz w ramke i powiesisz na scianie? to tylko kawalek szmatki a nie cos swietego. lepiej kupic taka, ktora sie jeszcze zalozy.

Gość gość
i tak sie sklada, ze zakladalam swoja slubna jeszcze - przerobialm ja na koktajlowa (byla w kolorze ecru) i nie widze w tym niz zdroznego