Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tu sama Anglia-Londyn?

Czy tutaj siedzą ludzie tylko z UK :D. A te chamskie odradzanie-idioci.

Polecane posty

Gość Tu sama Anglia-Londyn?

Pytasz o Norwegię,Paryż,Nowy York a Ci ciągle Londyn. Piszesz,że zamierzasz lecieć do Włoch a Ci odpisują w Londynie pracy nie ma :D Hahahaha Oni mają swoj mały świat,tylko Uk się liczy,innych Państw nie ma. Rozumiem siedzicie w Anglii,ale czytajcie ze zrozumieniem. Albo ktoś napisze,że szykuję się do wyjazdu(nie napisze gdzie) a wy w Londynie drogo,nie wyjeżdżaj,zostaniesz z niczym :D A jeszcze te chamskie odpowiedzi,bo ktoś chce wyjechać,spróbować,to od razu go musicie zlinczować. Kuźwa dobrze,że w Anglii nie siedzę,bo tylko z tej Anglii od Polaków tyle nie nawiści wieje na tym forum. Wcale się nie dziwię,że ludzie chcą wyjechać z zacofanej Polski,tam jest coraz ciężej. Za granicą też idzie w górę żywnosć,opłaty,ale czy nie zauważyliście,że ludziom za granicą nadal jest dobrze,a w Polsce? Nie którzy nie wiedzą co to jest wyjście do kina,czy basen. A te wpierdalanie się w benefity,co kogo obchodzi. Jak ktoś chce to niech bierze. Co wam do tego? Ja nie biorę nic,ale wiem,że gdybym musiała to bym poszła po nie,i pewnie też by mnie tu wyzywano od najgorszych. Żałośni jesteście :O Rzygać się chce jak się czyta wasze nie przyjemne wpisy. Tu może są wyjątki spoko ludzi,choćby SI-XA tak dziewczyna jest spoko,bez agresji,na luzie podchodzi,z pomocą. Znajdą się jeszcze inne wyjątki z którymi można świetnie pisać. Ale reszta to bydło,chamy. Nawet na wsi ludzie lepiej się potrafią zachować niż wy tutaj. A teraz dawaj gigi czy jakoś tam,Terenia i inne nie wyżyte mordy plujcie w ten monitor :D Uciekam na spacer. Bye bye.

Gość wkurzające jest
ciągle ci pisza,jak masz zyć,co robić, masz zostać w Polsce,masz nie brać benefitów i to samo ciąglę. Swojrgo życia chyba nie mają. I ciągle im ukej w głowie,bo przecież Nowy York istnieje tylko w telewizji. Na mapie go nie ma. Na mapie jest Polska-Anglia,przepraszam Londyn. Bo tylko on się liczy.

Gość gigi gigi
Tu sama Anglia-Londyn? Pytasz o Norwegię,Paryż,Nowy York a Ci ciągle Londyn. Piszesz,że zamierzasz lecieć do Włoch a Ci odpisują w Londynie pracy nie ma xxxxxxxxxxx nie zmyślaj na siłę -

Gość gigi gigi
Kuźwa dobrze,że w Anglii nie siedzę,bo tylko z tej Anglii od Polaków tyle nie nawiści wieje na tym forum. Wcale się nie dziwię,że ludzie chcą wyjechać z zacofanej Polski,tam jest coraz ciężej. Za granicą też idzie w górę żywnosć,opłaty,ale czy nie zauważyliście,że ludziom za granicą nadal jest dobrze,a w Polsce? Nie którzy nie wiedzą co to jest wyjście do kina,czy basen. A te wpie**alanie się w benefity,co kogo obchodzi. Jak ktoś chce to niech bierze. Co wam do tego? Ja nie biorę nic,ale wiem,że gdybym musiała to bym poszła po nie,i pewnie też by mnie tu wyzywano od najgorszych. xxxxxxxx a ja mam wrażenie, zę właśnie siedzisz w Anglii i jesteś tą sprzątaczką z wątku o wyjeździe, co pracuje 4 godziny dziennie i na wszystko ci starcza (piszesz o benefitach - a benefity są tylko w Anglii)

Gość hnthynynb
Bo tu nie znają innych Państw. A tak na serio,większość ludzi uderza do Anglii bo tam dużo DAJĄ więc każdy zakłada,że osoba pytająca leci do Anglii :) a gigig fsss terenia i reszta to nic warte osóbki. Nie ma się co przejmowac,pewnie gniją w Polsce i z żalu klepią w tą klawiaturę :D

Gość hnthynynb
gigi gigi zapomogi można brać w każdym kraju :P A benefity najczęściej się słyszy. Szczególnie jak ktoś przeżywa bo Pani X bierze benefity i nie pracuje :) Autorka ma rację. Te wtrącanie się jest żałosne.

Gość gigi gigi
.

Gość gigi gigi
jakie wtrącanie? piszecie na forum ogólnodostępnym i oczekujecie tylko przytakiwania - jak ktoś ma odmienne zdanie to jest wrednym, zawistnym chamem i niepotrzebnie sie wtrąca, tak?

Gość gigi gigi
więc proszę od tej pory o zaznaczanie przy zakładaniu topika, że odpowiedzi mają być zgodne z opinią pytającego, tylko takie jakie się jemu podobają i w samych superlatywach

Gość ciao ciao italia ciao
A jak juz ktos wyjezdza do Kanady, Stanow czy Afryki to pisza, ze to wymyslone jest. Tak jakby inny kraj juz nie istnial, one nie wierza, ze ktos moze pojechac gdzies lub zyc w innym kraju.

Gość gigi gigi
.

"Piszesz,że zamierzasz lecieć do Włoch a Ci odpisują w Londynie pracy nie ma " A co w tym takiego smiesznego? Nawet jak napiszesz ze chcesz leciec do Japonii nie zmienia to faktu, ze w Londynie prace znalezc trudno :p . Prawde pisza. A ze nie ma to z wiazku z zapytaniem to juz inna sprawa...

Gość gigi gigi
.

Gość bo tu hooje z ukej
ktzor zyją biednie. dziady jedne

Gość bo tu hooje z ukej
skoro nic tam nie ma to z was biedaku w tym uku i tyle :D

Gość co dziś gotujecie?
zupa UK a jutro zupa Anglia. To prawda,zacofani są jak Polska :D

Gość dziad z szeregowca
dzisiaj poznałem uk blond. Zapraszam ją do uk kina.

Gość dziad z szeregowca
w uu są szczury,pluskwy. Włochy sa piękne.

Gość Pytanie do was :)
Powiedzcie mi Jaki kraj najlepszy do zamieszkania -Szwecja -Niemcy -Anglia Ps. Bo chciałbym się wyprowadzić a rodzinę mam "rozbitą" na te 3 kraje z pracą nie ma problemu chodzi raczej o ludzi i kulturę napiszcie który według was kraj najlepszy i napiszcie dlaczego :)

Gość jestem dziadem
mieszkam w Anglii. Odradzam wam,bo zabierzecie mi pluskwy i szczury które kocham

Gość Leć na to znaczy do szwecji
SZWECJA NAJLEPSZE KOBIETY MA !!!

Gość tam gdzie nie ma Polakow
Pytanie do was :) to ciezko bedzie. Noz w plecy ci wbije Polak. dla nich najlepiej siedz w polsce i gnij

Gość Anglia to tragedia
bierz niemcy lub szecje

Gość Szwecja ok jest
lepsza niż te zadupie Anglia. Gdzie ludzie nie dorozwinięci chodzą(Polacy)

Gość uppp uuuuppppp butelka
Pytanie do was :) Pytaj sie roduiny i porownuj, tu nikt nie siedzi "rozbity" tylko w jednym miejscu

Gość gigi gigi
.

Gość A co myślicie o tych krajach,
który: Anglia Szkocja Francja ? Który najlepiej wypada? Wolałabym do Australii,albo Nowego Yorku ale tam potrzebna jest wiza :(

Gość Pytanie do was :)
Pytanie do was to ciezko bedzie. Noz w plecy ci wbije Polak. dla nich najlepiej siedz w polsce i gnij eee tam nieprawda świat napędzają jakieś mity ja w szwecji i niemczech mam parę znajomych Polaków i w porządku ludzie po za tym mi nie przeszkadza czyjaś wrogość radziłem sobie z gorszymi rzeczami Anglia chyba dla mnie odpada ponieważ oni mają dla mnie głupią mentalność wiec Szwecja lub Niemcy nie wiem czy się nie zdecyduje na Skandynawów ponieważ zawsze lubiłem klasyczny mroźny klimat :)

Gość Tu TULKO uk
więc nikt nie doradzi,bo oni inne kraje to z czasopism znaja.