Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi_25

hardcore

Polecane posty

Gość endi_25

Zrobiłybyście anal facetowi? Kręci Was takie coś?

Gość czemu nie....
Tak się czasem bawimy z mężem. Strap-on te sprawy jest miło i fajnie :D Mój mąż nie ma problemów ze swoją seksualnością i nie uważa tego za przejaw gejostwa tak jak wielu facetów. Jest to dla niego bardzo stymulujące. Nie robimy tego często, raz na jakiś czas bo wiadomo że ze wszystkim można przedobrzyć. Grunt to umiar i wyczucie. Panowie nie wiedzą co tracą.

Gość endi_25
czemu nie: ja też mam do tego takie podejście jak Wy, nie uważam tego za przejaw gejostwa. Co Cię w tym kręci, gdy mu to robisz?

Gość gdagdgrgr
gfgfg

Podpowiedzcie, ten strap-on ma być z piaskowca? Simplus upiera się przy marmurze.:( Twierdzi, że jedynie ekskluzywne materiały mogą penetrować jego anuska.💤

Gość czemu nie....
Co mnie w tym kręci ? Zasadniczo nie jestem dominującą stroną jeśli chodzi o seks, raczej jestem uległa. Wynika to pewnie z tego, że w codziennym życiu jestem osobą dominującą i zarządzającą, że tak powiem :) W łóżku oddaję ster mojemu mężowi i niech się dzieje co chce :D Lecz mój partner lubi kiedy ja też czasem dominuję w łóżku i wtakich momentach to ja biorę go w obroty ;) Co wtedy czuję ? Powiem szczerze, że w takich momentach mogę oderwać się na chwilę od swojej kobiecości, od tych wszystkich narzuconych mi standardów i norm......gdzieś tak po części czuję się wtedy wolna. Podnieca mnie taki stan rzeczy, widzę że mojemu mężczyźnie też jest wtedy dobrze a nawet bardzo dobrze :)

Gość endi_25
czemu nie: jesteś?

Gość czemu nie....
boska....a może coś wysadzane diamentami ? tylko takie gładko oszlifowane aby było, wiesz nikt nie chce zadrapań w newraligicznych miejscach :D

Gość endi_25
czemu nie: moja lubi też dominować w łóżku, a takie zabawy to po prostu esencja dominacji... Jak mu tak robisz, to on ma wtedy erekcję? Bo ja mam meeega. Masuje mi wtedy tam ręką, a potem znowu ostro posuwa...

Gość ljhfd
ybnhmji

Gość po prostu masz męża
cwela :D

Gość czemu nie....
boska - wyjek Google prawdę ci powie :) endi_25 oczywiście, że ma wtedy erekcję i ta erekcja nie pozostaje w zaniedbaniu :D jako że ręcę mam wtedy i tak wolne to wiesz ;) wiem że dla mojego mężczyzny jest to niesamowite doświadczenie, ma wtedy mega orgazm to chyba jest dość mocno powiązane z męską prostatą, to chyba u was coś podobnego jak u nas kobiet punkt G :)

Amst@f, a simplus pod nickiem Grzesław doniósł na Ciebie do moderacji.

Gość czemu nie....
"po prostu masz męża cwela" achhh kolejny zaściankowy erudyta, czymże byłby ten świat bez was :)

Gość olkdhghj
crtdtvbyg

Gość po prostu masz męża
zaraz oburzenie nastąpi pewnie:D

Gość endi_25
wiem, moja też nie zaniedbuje wtedy mojej erekcji. A posuwasz go tak nieraz w usta?

Gość po prostu masz męża
oczywiście wasza sprawa co wyczyniacie podczas seksu, ale to nie zmienia że facio biorący w dupę nie jest cwelem, otóż jest, jest cwelem :D

Przestań już. Simplus nie jest cwelem, lubi jedynie zmysłowy masaż anuska, ale to nic złego.

Gość dfdsfs
dfdfd

Gość endi_25
up

Gość endi_25
te komentarze o gejostwie są powalające. Ja np lubię ssać palce u stóp mojej dziewczynie-pewnie też oznaka, że jestem gejem... czemu nie: a twój facet robi Ci rimming?

Gość czemu nie....
Jak najbardziej nasza sprawa co robiły w łóżku czy w wanie czy na kuchennym stole :) a mój facet może sobie być cwelem, tanią dzi*wką i kim tam jeszcze, ważne że się kochamy, mamy normalny związek, zdrowe relacje. Nie mamy już po 15 lat aby dotykały nas jakieś zaściankowe epitety :) Mów sobie co chcesz, pluj ile wlezie to twoja sprawa że jesteś seksualnym tchórzem i mało co zaznasz w życiu, a zauważ że masz je tylko jedno :) endi_25 w usta czasem też, traktuje go wtedy jak dzi*wkę a on jest tym maksymalnie podjarany. Czasem fajna jest taka zamiana ról, można się wtedy o sobie wiele dowiedzieć jak i o tej drugiej stronie.

Gość czemu nie....
Powiem ci szczerze że nie mogę się jakoś przełamać jeśli chodzi o rimming. Seks analny tak, oczywiście zawsze w gumce. Jednak rimming hmmmm mój facet by chciał, wiem o tym, ale jakoś nie mogę się do tego przekonać :)

Gość awszdgxhj
fgdfh