Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaxx

Matematyka

Polecane posty

Gość Patrycjaxx

Witajcie, Jestem uczennicą 1 klasy LO, mógłby sie wypowiedzieć osoby ktore miały podobną sytuacje? Nie zdałam pierwszego półrocza z matmy, chodziłam na testy poprawkowe, z 2osobami jeszcze, te dwie osoby zaliczyly, a mi powiedziała że musi ze mną pogadać czyli nie zdałam, dzisiaj wystawiają zagrożenia na II polrocze, tez bede miała na pewno, bo mam słabe oceny mam jeden sorawdzian zaliczony na dwa, z jednego mam 1 a z drugiego 2 a dla niej liczą sie przede wsZyskim sprawdziany, mam w poniedziałek dyrektorski i moze to bedzie decydowało... Ale jezeli nie zdałam 1. Półrocza to moge pożegnać sie ze szkoła i nie zdje roku? Myslalam aby isc na ugodę i powiedzieć jej, ze moge jeszcze odpowiadać i jakos mi zaliczy pierwszy i drugi semestr i ja sie przypisuje do innej szkoły, albo czy bym mogła tą matme poprawić w tej drugiej szkole? Dyrektor to znajomy mojego brata, wiec? Nie chce po prostu powtarzać roku.

Gość przepierdoliłaś widzę
totalnie ten rok :D za dużo neta pewnie co ? :D masakra :/ zamiast fejsów, blogów, nk i innego takiego ścierwa to się za książki weź nieuku jeden !

jebaj szkole poczekaj az skonczysz 15 lat i zacznij dawac dupy za kase bardzo szybko mozna sie w zyciu ustawic puki co wypierdalaj z domu, szkoda zycia