Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annv19

Zapuszczanie włosów, co najlepsze?

Polecane posty

Gość annv19

Hej dziewczyny! ;) Bardzo chcę mieć długie włosy jak kiedyś. Nie farbuję ich od prawie 5 miesięcy, nie prostuję od miesiąca i nie suszę suszarką (zresztą robiłam to kiedyś baardzo sporadycznie). Myję je co dwa dni, używam odżywki do włosów zniszczonych, a wciąż mam wrażenie, że ich długość jest taka sama od roku... Wprawdzie kiedyś je często farbowałam, rozjaśniałam, ale powiem szczerze, że po tych wszystkich zabiegach są naprawdę ładne, błyszczące. Dzisiaj zamierzam podciąć końcówki (muszę je wyrównać). Czy ktoś może polecić jakieś tabletki, odżywki, co sprawia, że włosy szybciej rosną? Słyszałam, że Skrzypovita jest dobra, ale wiadomo, że nie działa na wszystkich... Czekam na Wasze rady ;)

Gość annv19
Hmm pomoże ktoś? ;)

Gość Poodbijaam
Up

Gość karolinicia
anvv19, witaj serdecznie! ja Ci pomoge! tez mam ten problem. kupowalam drogie szampony i odzywki az w koncu tu na kafeterii ktos mi doradzil BLOG ANWEN! i to sie okazal strzal w dziesiatke. olejuje wlosy co tydzien (kiedys juz to prakrtykowalam ale raz na dwa trzy miesiace) unikam silikonow (SLS) w skladzie, poza tym mam zamiar robic wcierki z kozieradki i zaczac pis drozdze! polecam goraco jej blog-tam wszystkiego sie dowiesz. p.s. ja dopiero od miesiaca trzymam sie jej rad

Z tego, co wiem, to przy zniszczonych włosach koncówki sa przewaznie rozdwojone, kruszą się i nici z zapuszczania, bo co zapuscisz, to sie ukruszy na koncach. Chyba najlpeiej podciac.

Gość dix ae
zrób napar z lopianu, bazylii i liścia laurowego i co wieczór wcieraj w skóre glowy. wypróbowane.