Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garnierrr321

Moja siostra ma 37 lat i jest sama, jak jej pomóc.

Polecane posty

Gość Garnierrr321

Widzę, że męczy ją ta samotnosc. Jest po kilku nieudanych związkach, ostatni facet bardzo ją skrzywdził zmarnowała z nim dobre 5 lat. Od kilku lat jest sama, z nikim się nie spotka, nigdzie nie wychodzi tylko praca i dom. Ostatnio zwierzyła mi się, że zazdrości mi rodziny tego że jestem od niej dużo młodsza a mam już dwojkę dzieci, męża, własną rodzinę. Powiedziała że ona juz raczej rodziny nie będzie miała bo nikogo nie może poznac, a nawet jak pozna za jakis czas to za te marne kilka lat na dzieci będzie juz za pózno. Szkoda mi jej i chciałabym jej jakoś pomóc tylko nie wiem jak. Nie mam dla niej żadnego kandydata na faceta, wychodzic z nią też za często nie mogę bo mam w domu 3 miesięczną córeczkę i 5 latka, ona sama nigdzie nie pójdzie. nie wiem sama

Gość khkjgjhghjg
namów ja na portale randkowe, we dwoje sympatia ja tak poznałam swojego :) poradziłam tez tak kilku kolezankom i tez się spotykaja z facetami serio. trzeba troche cierpliwosci bo jest sporo baranow, ale po jakism czasie mozna wylapac perełki :) hehe. naprawde warto i polecam.

Gość hggdd
Portale randkowe :)