Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rfvdxsdgg

Polacy to szurniety narod

Polecane posty

Gość Rfvdxsdgg

Odkad mam nowa telewizje cyfrowa, ogladam sobie milionerow i mam talent w wersji oryginalnej i co zauwazylam. Ogrpmna roznice w mentalnosci. W stanach ludzie sa uprzejmi, mowia spokojnie, nieagresywnie, nie placza nie tupia nozkami,, jury nie przeciaga milczenia zeby nie denerwowac ludzi ,co u nas nazywa sie budowaniem napiecia, male dzieco potrafia przyjac skromnie krytyke i jeszcze powiedziec szanuje decyzje jury. U nas jest darcie mordy, krzyki, jak na torturach, wywyzszanie sie , obrazanie sie, przesadne emocje. Polacy aa jebnieci i maja zacisniete, zarozumiale mordy

Gość Jakie to dziwne
Co ty za pierdoły piszesz.W Stanach to najgłupszy naród jaki widziałem Ogarnij się zanim znów napiszesz cos głupiego!Szurniety jesteś na maksa😠

Gość Rfvdxsdgg
Jestes tak szurniety ze nie potrafisz zauwazyc normalnosci, Polacy lubia sie straszyc i sie bac, widac to w sposobie w jaki mowia, rozmowa Polakow to halas

Gość Rfvdxsdgg
U nas zaden sedzia nie powie 10 letniemu dziecku ze nie nadaje sie do finalu, ze straxchu, przed reakcja dziecka i publicznosci, tacy wlasnie sa Polacy, oczekuja wylacznie pochwal

Gość Rfvdxsdgg
U nas mamunie chwala dziecko nawet za to ze zrobilo kupke, potem wyrasta taki debil ktory musi byc chwalony za byle co i na kazdym kroku, bron boze skrytykowac smierdzace jajo, a jeszce zeby podziekowal za krytyke w glowie sie nie miiesci