Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak na to spojrzeć

czy to normalne ze nie potrzebuję faceta?

Polecane posty

byłam samotna przez 23 lata i nauczyłam się żyć sama, trochę mi brakowało czułości i zainteresowania, ale skupiałam się na zupełnie innych rzeczach. potem byłam w dwóch związkach i oba skończyłam, bo nie byłam w stanie wytrzymać z kimś, kto w jakiś sposób mnie ogranicza. obecnie spełniam się zawodowo, udzielam społecznie, mam psa, rodzinę, przyjaciół i jestem szczęśliwa. dzieci nigdy mieć nie chciałam, śluby mi się nie marzą, jakoś nie widzę swojej przyszłości z mężczyzną. czy to jest normalne waszym zdaniem?

Gość heloiza999
normalne, też tak mam, nie umiem ulegać, a związki to podobno sztuka kompromisu :O bezsens, niech kazdy bedzie wolny i szczesliwy, nie bede sie do nikogo dostosywać, mam 24lat

Gość normalne, czyli
czy zachowujesz się pod tym względem jak większości ludzi? nie.

no własnie, te kompromisy... ja w życiu zawodowym je uznaję, bo od tego zależy moja kariera, ale w związku mi o nie ciężko, bo wiem czego chcę, a jak spotykam się z odmiennym zdaniem, które myśli, że potrafi mnie uszczęśliwić to jest ciężko :P w ogóle cięzko mi znaleźć faceta, który by do mnie pasował. w sumie nie każdy musi być w związku to nawet nie wiem dlaczego o to pytam. x no właśnie, normę z reguły wyznacza większość, więc jestem nienormalna :D

starość też mnie trochę przeraża, dlatego mam nadzieję, że nie jest mi pisana długowieczność :P

Gość Szalkowski
twoja łiła nie potrzebuje kominiarza ??

Moim zdaniem normalne,mam faceta, ale równie dobrze byłoby mi samej, czasem myślę,że nawet lepiej :)

Gość sedfsdfsfsa
co ty gadasz, masz dopiero 23 lata i gadasz głupoty. mowisz jakbys nie wiem jak doswiadczona byla. wszytsko ci sie zmieni.

szalkowski - zacznij pracować w pocie czoła od rana do nocy to nawet Twój kominiarz nie będzie miał ochoty na komin :classic_cool:🖐️ x viki - ja tak właśnie się czułam będąc w związkach, nie wiem, może miałam zbyt surowych facetów i strasznie mnie ograniczali, chociaż z drugiej strony ja nawet rozmowę z nimi traktowałam po czasie jak obowiązek. chyba nie jestem do tego stworzona :P x cynga - gdybym była brzydka to nie miałabym powodzenia 🖐️

sedfsdfsfsa - jestem już starsza, mam 27 ;)

Mnie denerwują ograniczenia, poza tym mam trudny charakter, nie umiem iść na kompromis i wszystko robię po swojemu, nie mam potrzeby liczenia się z czyimś zdaniem. Dodatkowo szybko się nudzę i ciągle szukam wrażeń :P Kolejnym problemem jest to,że wiekszosc męzczyzn chce mieć dziecko,a ja zdecydowałam się,że nie będę rodzić

Gość olaolinka
cynga bo jesteś ograniczona/y , rozumeim ze znasz wsyztskie kobiety na świecie , co za idiotyczn emyślenie Autorko ja mam tak samo. mam 32 lata i już od 2 lat tę pewnosc, którą ty masz i juz nie zawracam sobie głowy tym wszytskim. byłam w 2 związkach i faceci by;li naprawde super, w porządku i ok, ale mnei samo bycie w związku bardzo męczy, samo przebywanie z ludźmi mnie meczy, gadanie kiedy mi sie nie chce, wychodzenie , kiedy nie mam pochoty, odwiedziny u rodziny, kiedy tgeo nienawidzę, chodzenie na kompromisy, kiedy nie czuję... życie w zwiazku to życie w półśrodkach, z wyrzekaniem się siebie i swoich pragnień. ja pragne żyć po swojemu i teraz jestem naprawde szczęsliwa i jak myślę o pzryszłosci, to też nie widze nikogo obok siebie.

nie jestem tu po to, żeby Ci udowadniać cokolwiek, skoro w Twoich oczach jestem pasztetem to ok :)

Ja znam sporo atrakcyjnych dziewczyn,które nie mają facetów i mnóstwo pasztetów,które są w związkach,więc nie ma reguł.

Gość o32rfhjgvbgf
a ty to myślisz, że druga połówka to priorytet każdej ładnej 17-latki i starszej kobiety? bez kitu :D🖐️