Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgbthtyjt

Strasznie boje sie miec dziecko

Polecane posty

Gość dfgbthtyjt

mam juz 30 lat i pewnie niedługo bedzie za pozno mam stała prace, maz tez, mamy mieszkanie i remontujemy teraz dom mamy warunki na dziecko ale ja sie boje , ze sobie nie poradze z drugiej strony nie jestem leniwa czy jakas nierozgarnieta ale chyba mam strasznie niskie poczucie własnej wartosci, ze uwazam , ze takiemu dziecku nic nie mogłabym dac i prezkazac

Gość appaoaoalalkmamam
mam to samo, ale ja nie mam meza :(

Gość dfgbthtyjt
mąż mówi, ze bede super mamą ale ja mam wątpliwosci, ze sobie nie poradze bo jak słucham szwagierki czy kolezanek to jakas masakra z dziecmi one je ciagle podrzucaja bo juz nie wytrzymuja a ja nie chce komus ciagle oddawac do popilnowania, w koncu to ja bede mama poprostu uwazam sie za bardzo głupia i ze nie dam sobie rady

Gość mama syna i corki
Skoro tak o sobie myslisz, to znaczy, ze bedziesz swietna mama. Twoj maz ma racje :)

Gość dfgbthtyjt
m

Gość dfgbthtyjt
dlaczego? skoro tak o sobie myśle

NAJLEPSZE ROZWIAZANIE to odstaw antykoncepcje i idzcie na calosc a przekonasz sie czy dane ci jest bycie matka, a w ciazy zapomnisz o swoich rozsterkach! powodzenia

Gość kaskada0924
Ja nie zamierzam mieć dzieci, bo: 1. nie chcę cierpieć podczas porodu bez znieczulenia, mieć szytej pochwy, krocza, problemów z seksem, pogryzionych sutków, wiszących cycków, rozstępów 2. sorry, ale lubię spać. Nie wyobrazam sobie spać mniej niż 8 godz. dziennie - byłabym non stop niewyspana 3. szkoda mi kasy na dziecko 4. szkoda mi też czasu 5. zaraz się wszyscy będą wtryniać ze swoimi "złotymi radami" - już rzygam 6. nie lubię dzieci

Gość pulpecikkkk
wcale się tobie nie dziwię, bo dziecko to bardzo ważna decyzja, a najbardziej wkurwiają mnie te matki co najpierw narodzą, a później narzekają, że im ciężko, i podrzucają dzieci rodzinie bo są zmęczone,