Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Maznąć po klawiaturce sodą i już będzie uleczona. :P

Gość gość
Jakie ten gość ma Niki proszę napisać

Gość gość
ohohooo nicka stałego to on nie ma. Kiedys miał reni55, dziś juz wsytępuje tylko na pomarańczowo. znawcy jednak wiedzą kiedy pisze Adaś, gdyż gramatyka i stylistyka j.polskiego jest mu całkiem obca, pomijam już idiotyczną treść tych wypowiedzi :-)

Gość gość
Boję się, ze Adaś wczoraj z rozpaczy się zapił, bo na czerniaku cisza, a przecież codziennie miał juz dyżur o tej porze, ktoś kto u niego był kiedyś pisał gdzies, ze mu wygląda na alkoholika i na strasznie prymitywnego typa. Śp. pamięci Basia opisywała go jako bardzo dziwnego osobnika, który raczej nie wzbudza zaufania, poza tym niekompetentny, nie potrafi sie wysłowić, wiec ten wygląd żula do tego, to po prostu masakra...

Gość gość
Adam nie odpusci za bardzo jest łasy na łatwa kase!Na forum czerniaka wszyscy go znaja i nikt z nim nie dyskutuje.Próbował tez zamet siac na forum szumy w głowie(tam polecał cudne świeczki hopi).Na forum raka płuc i jelita nikt nie pisze wiec nie ma kogo naciagnąc.Pisze tez w swoim temacie o cud leczniczym srebrze.No cóz inernet jest pełen róznych oszustów ale .w przypadku adama jest jest to bardziej przykre ze upodobał sobie fora ciezko chorych ludzi.Naciaga na drogie i nieskuteczne terapie który i tak nie pomoga w odzyskaniu zdrowia. Pozostaje nam tepic i przestrzegać przed tym oszustem by kolejne osoby szukajace pomocy na forum by sie nie stały ofiarami cud medycyny pseudo naturalnej!

Gość gość
a co innego ma do roboty? cały dzień siedzi nierób na necie i czyha na jakiegoś biednego desperata. to że mami chorych ludzi kuracjami z marsa to pół biedy, najsmutniejsze jest jednak to, ze on to oferuje jaką jedyną metodę leczenia. proponuje to nie raz ludziom z zaawansowanym stadium raka, że gwarantuje calkowite wyleczenie, każe jednak odrzucać konwencjonalne. Jakie trzeba mieć ego i brak sumienia by coś takiego komuś proponować. Medycyna naturalna w ciężkich przepadkach powinna być wspomagaczem a nie jedyną alternatywą. Te dziad ponoć ma corki, nie mogę w to uwierzyć! Cżesto myślę sobie, ze niech te córki zachorują na jakiegoś mega złośliwego raka, ciekawe co wtedy Adaś zrobi? Skoro dla niego rak jest do wyleczenia jak grypa to w sumie moje złorzeczenia latają mu koło nosa... jednak co winne są te córki, ze mają zidiociałego i pozbawionego moralności i etyki starego, dlatego szybko zabijam sobie to myślenie. Żeby nie było, ja totalnie szanuję ludzi zajmujacych się tego typu dziedziną, uważam, że powrót do natury ustrzegłby nas przed większością chorób na które teraz cierpimy, ale taki Adaś to po prostu wstyd! Ten szkodnik przynosi hańbę temu zawodowi i powoduje sytuacje gdy ludzie przestają ufać w "lekarzy" medycyny naturalnej. To jak sie zachowuje na tych wszystkich forach, jak dręczy, szczuje i żeruje, to po prostu woła o pomstę do nieba. Zero klasy i uczuć, tylko kasa, kasa, kasa. Jest jednak sprawiedliwość bo na ten brak szacunku dla innego człowieka i bezlitosność, brak empatii, dostał odpowiednią nagrodę. Nikt się nie naciąga na te załosne i rozpaczliwe posty, puszczają mu nerwy od dawna i jedyne co potrafi zrobić to jak małe, złośliwe dziecko, niszczyc atmosferę na innych tematach. Paskudny, obleśny typ.

Gość gość
a co innego ma do roboty? cały dzień siedzi nierób na necie i czyha na jakiegoś biednego desperata. to że mami chorych ludzi kuracjami z marsa to pół biedy, najsmutniejsze jest jednak to, ze on to oferuje jaką jedyną metodę leczenia. proponuje to nie raz ludziom z zaawansowanym stadium raka, że gwarantuje calkowite wyleczenie, każe jednak odrzucać konwencjonalne. Jakie trzeba mieć ego i brak sumienia by coś takiego komuś proponować. Medycyna naturalna w ciężkich przepadkach powinna być wspomagaczem a nie jedyną alternatywą. Te dziad ponoć ma corki, nie mogę w to uwierzyć! Cżesto myślę sobie, ze niech te córki zachorują na jakiegoś mega złośliwego raka, ciekawe co wtedy Adaś zrobi? Skoro dla niego rak jest do wyleczenia jak grypa to w sumie moje złorzeczenia latają mu koło nosa... jednak co winne są te córki, ze mają zidiociałego i pozbawionego moralności i etyki starego, dlatego szybko zabijam sobie to myślenie. Żeby nie było, ja totalnie szanuję ludzi zajmujacych się tego typu dziedziną, uważam, że powrót do natury ustrzegłby nas przed większością chorób na które teraz cierpimy, ale taki Adaś to po prostu wstyd! Ten szkodnik przynosi hańbę temu zawodowi i powoduje sytuacje gdy ludzie przestają ufać w "lekarzy" medycyny naturalnej. To jak sie zachowuje na tych wszystkich forach, jak dręczy, szczuje i żeruje, to po prostu woła o pomstę do nieba. Zero klasy i uczuć, tylko kasa, kasa, kasa. Jest jednak sprawiedliwość bo na ten brak szacunku dla innego człowieka i bezlitosność, brak empatii, dostał odpowiednią nagrodę. Nikt się nie naciąga na te załosne i rozpaczliwe posty, puszczają mu nerwy od dawna i jedyne co potrafi zrobić to jak małe, złośliwe dziecko, niszczyc atmosferę na innych tematach. Paskudny, obleśny typ.

Gość gość
Chiena Adam juz szuka kasy w temacie: Srebro koloidalne - wasze opinie

Gość gość
Nie prawda jestem w Medycynie naturalnej,ta kobieta jest obłakana,nie sluchajcie jej to schizofreniczka,chora umysłowo

Gość gość
Nieuku nie ubliżaj medycynie naturalnej!

Gość gość
I zapraszam wszystkich zainteresowanych do tematu Medycyna Naturalna

Gość gość
Pisałam że oszust nie odpuści!

Gość gość
Tam mozecie pytać,prosic o porade,przyjechac do mojego gabinetu,mieszkam na Podkarpaciu,dla zainteresowanych podam numer telefonu,pozdrowiam

Gość gość
Co ludzie nie zrobią dla kasy.....

Gość arnicca
Adaś na bolące stawy poleca przypiekanie gałązkami świerkowymi. Szyszki mają ponoć zasysać ból :))

Gość gość
Oj Adam Adam znów bedziesz pisał sam z soba ....

Gość gość
Ale to akurat dobrze nie bedzie sie wcinał na inne fora!

Gość gość
Ale Tobie wara z mojego tematu,nieudacznico

Gość gość
Dajcie mu oszukiwac bo biedak sie denerwuje!

Gość gość
Tylko ze on nie oszukuje w przeciwieńswie do Ciebie ha

Gość gość
Kurde, ale siejecie propagandę :/// Czepiacie się człowieka bo chce leczyć naturlanymi sposobami ??? a co krada kogoś czy co ?? nie rozumiem co wam ten czlowiek przeszkadza, nikomu krzywdy nie robi. Ciemna masa :-o

Gość gość
Oby więcej takich osób jak Adam !!! Przeciez każdy ma wybór, moze iść do tych patałachów w białych kitlach albo moze skorzytsac z natury. Przeciez on nikomu nic nie narzuca, kazdy ma wybór.

Gość gość
Naturalne leczenie Adasia jodyna na czerniaka soda na raka i wiele innych!...słynna terapia Gersona i cud nano srebro Mamy nadzieję ze nikogo juz nie oszuka!

Gość gość
wejdźcie na temat medycyna naturalna SZOK!!!! co on tam ma za pomysły, przypalanie ciała, zgniłe kartofle na stawy, podrasowane zgniłym mięsem hahahahhaha ;-D tAM KOMEDIA JEST!

Gość gość
Adas nigdy nikogo nie oszukiwał i nie oszukuje posługuje sie naturalnymi sposobami leczenia,ale jak widac dla niektórych jest to czarna magia,to moze niech sie zainteresuje poczyta troche,pouczy sie a nie krytykuje to czego nie zna

Gość gość
Bo jest prosta zasada,człowiek jak czegos nie rozumie to sie z tego smieje, o tak ha ha ha ha ha

Gość gość
no no wystarczy na ten link wejść i od razu najlepiej uciec, kuracja przypiekająca ciało, szyszka zasysająca. Cudowna polewka!