Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Ale puk puk to ta schizofreniczka,za co jej dziekujesz???

Gość gość
do Adama z Podkarpacia pojechała moja umierająca na raka koleżanka, skusił jej rodzinę obietnicami wyleczenia, namówił na badanie kropli krwi. Jechała do niego z pod Gorzowa zwijając się z bólu (przerzuty) na próżno, zmarła.

Gość gość
i co dziwisz się ? jak człowiek łapie się za naturlane sposoby jak juz medycyna konwencjonalna rokzkłada łapy to troche za póżno.

Gość gość
No bo juz za pozno pojechała ,niestety

Gość gość
Czy to ten z topiku "Szukam dziewczyny z Podkarpacia"?

Gość gość
Kto ten z topiku??Za pozno pojechała o tym mówimy a nie ten czy tamten,

Gość gość
ADAM vel GONDA to chory psychicznie facet,Ci którzy go słuchają,odpisują i dyskutują z nim tracą swój cenny czas.Omijać g***o z daleka.

Gość gość
ADMIN vel ORTOGRAFICZNA,to dopiero strata czasu i rozumu

Gość gość
On (czyli Adas) na forum czerniaka tez probuje upolowac jakiegos nieszczesnika - na szczescie bez skutku. Rowniez "leczyl" jedna biedaczke z czerniakiem, jechala do niego wiele setek kilometrow po tym, jak lekarze onkolodzy oswiadzcyli, ze ratunku juz nie ma. No, ale Adas obiecywal, ze Ja wyleczy - juz nie ma Jej wsrod nas. Strzezcie sie ze wszystkich sil przed tym oszustem bez sumienia, bez skrupulow, bez ambicji i honoru. Toz to bestia w ludzkiej skorze!!!

Gość gość
No to jak nie było ratunku to nie było czemu sie dziwisz???

Gość gość
No, ale powieddziales tumanie wyraznie, ze ty ja wyleczysz. Dziewczynina uwierzyla, a ty oszuscie narazales Ja na ciezka podroz przy Jej stanie zdrowia. Jestes oszustem bez skrupulow!!!

Gość gość
Ja niczego nie powiedziałem tumanie,co to wogóle za odzywki Qwa ????????????

Gość gość
Sama jestes oszustem bo ja nie ma z tym nic wspolnego a ty cisniesz Qwa swoje idiotyczne wywody

Gość gość
Ja nie lecze i nie omamiam ludzi "cudownymi" srodkami typu:jodyna, lewatywa z kawy i inne badziewia. Przez ciebie juz wiele osob "spiewa w chorze anielskim" - jak to ktos sie tu wczesniej wyrazil. Jestes prymitywna bestia, skonczonym nieukiem, analfabeta i duzo mniej , niz cwierc-inteligentem, skoro twierdzisz, ze kazda chorobe potrafisz wyleczyc - juz o tym moglismy sie przekonac!!

Gość gość
A co Ty Qwa pirdolisz ,jak masz jakis zal do Adama to mu to mów a nie piszesz idiotyzmy

Gość gość
chce ci tumanie przypomniec, ze jestes na forum "UWAGA NA ADAMA Z PODKARPACIA"

Gość gość
Frajera szukasz???Nie masz blizszych w rodzinie???

Gość gość
19.05.14 gość Ty Qwa jakas p******* jestes,gdzie jestem to widze a gdzie ty jestes???

Gość gość
Bede wszem i wobec powtarzac i ostrzegac przed oszustem wszech czasow - ADAMIE Z PODKARPACIA , ktory swoje ofiary wyszukuje wsrod ciezko chorych i na nich zeruje,

Gość gość
No to co mnie to obchodzi co ty robisz??zle pojeta oszustwo wywawaliło pitna na twojej psychice,ale mnie to rybka

Gość gość
To forum zalozone jest po to, zeby ostrzegac biednych chorych przed toba i na tym forum KAZDY moze napisac, co mysli o oszuscie wszech czasow, bestii bez honoru i sumienia.

Gość gość
Jak to ostrzegac przede mna??Ja nie jestem zadnym Adasiem,i nie zycze sobie takich pomówien,rozumiemy sie???

Gość gość
To zjezdzaj z tego forum i nie madrzyj sie. Ale ja mam 120% pewnosci - jestes oszustem- Adamem i to z podkarpacia. Trudno tak beznadziejnie glupiego nie rozpoznac, bo jest tylko JEDEn.

Gość gość
To ty zjezdzaj stad po co tu tak idiotyczna osoba wchodzi co to wszedzie we wszystkich widzi swoja miłosc Adasia sama jestes dnem i nie oceniaj innych bo jak ktos kiedys podsumuje to bedzie gorzej

Gość gość
Ty idioto! Ten topik jest po to, zeby ostrzgal wszystkich chorych przed toba Adasiu. Bedziemy to robic za kazdym razem kiedy bedziesz "polowal" na nowa ofiare, dolozymy wszelkich staran, zebys juz nikogo wiecej nie skrzywdzil i nie poslal do aniolow. Czy ty w koncu zrozumiales baranie intencje tego topiku???

Gość gość
Przynajmniej na innych topikach maja chorzy wytchnienie od Adasia zajetego klotnia tutaj. Oj, jaka ulga!!!

Gość gość
Ty Qweo zamknij ryja,ja nie jestem zadnym Adamem p******* babo ,co to znaczy ostrzegała przed kim,????przed Toba chyba bo ty jakas niepoczytalna jestes,debilizm do potegi

Gość gość
Jakim Adamem,jakim,jaka ulge??co ty p********z??

Gość gość
No przeczytaj sobie durniu nazwe topiku: "UWAGA NA ADAMA Z PODKARPACIA". Czytaj ze zrozumieniem(?!). Albo moze ty mi wytlumaczysz, co znaczy tytul topiku?? Oczekuje z zainteresowaniem na twoja interpretacje.

Gość gość
No fakt, to jest topik o Adamie z Podkarpacia, wiec o co ci adasiu chodzi?