Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nervaa

tatuaż

Polecane posty

Gość nervaa

jaki napis na tatuaż ? musi być madry , mam wiele ale nie moge sie zdecydować na jaki dokładnie . Moze jakies propozycje ?

Gość fgfgfds
Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz :L Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz ;L Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz:::::::::::Jesteś tępą Cipą i taki se zrób tatuŁŁŁŁasz

Jeśli nie możesz się zdecydować, to nie rób - za dwa, trzy lata będziesz żałować.

Gość nervaa
inteligentne :)

Gość lolekkk
a po co tatuować napis który ktoś ci wymyśli? to chyba powinno być twoje

Raz pojechslam z mezem do salonu tattoo. Robil sobie kolejny tatuaz. Stwierdzil, ze jak chce to zebym sobie zrobila. Zrobilam na spontana. Wyszedl super, bardzo mi sie podoba. Nie mysl! Ja wymyskilam na poczekaniu, w salonie mi doradzili. Nie zaluje ani troche.

Mam obecnie 3 amstaffa. Zawsze bylam zwolenniczka tych psow, zreszta to cale moje zycie, Zrobilam sobie pita i napis Never Back Down. Napis madry i oasuje do psa, ktore walczyly na smierc i zycie.