Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipini

co na prezent z okazji ślubu?

Polecane posty

Gość pipipini

W sierpniu mamy zaproszenie na ślub siosty mojego męza, po ślubie ma byc jakis obiad w domu i kawa, beda tylko rodzice i my, no i chrzestni jesli dotra - młodzi maja tylko po jednym chrzestnym, takze nawet jesli sie zjawia to bedzie bardzo "kameralnie".. zastanawiamy sie z mężem nad prezentem dla nich.. co byscie dały? dodam, że oboje mamy byc swiadkami

Gość a co byś dała idać na wesele
Prezent (koperta) wg Ciebie jest na nową drogę życia, czy zapląta za imprezę???

Gość proponuję...
pieniądze niech sami kupią sobie co chcą

Gość pipipini
oczywiscie prezent to prezent, nie jestem z osób liczacych ile powinno sie dac "za talerzyk".. chodzi mi o jakies fajne pomysły na prezent..

Gość przeciwniczka ślubów
Jako rodzeństwo i świadkowie 1000 powinniście dać minimum

Gość proponuję...
pieniądze niech sami zadecydują co sobie kupią

Gość przeciwniczka ślubów
wiesz jak to jest, prezent "fajny" dla ciebie nie musi wcale być fajny dla młodych, a tak kupią sobie coś co im potrzebne

Gość proponuję...
albo wykupcie im jakiś weekend w ciekawym miejscu z noclegiem i jakimś atrakcjami np. spa, kolacja itp.

Gość sabcccia ,,
ja uwazam ,ze najlepsza jest koperta z wkładem.....mlodzi kupia to co im sie podoba i co naprawde potrzebuja.A wielkosc wkladu to juz zalezy od zasobu waszego portfela i raczej nie przeliczalabym ile mlodzi wydali na impreze itp...tylko dalabym tak od serca na nowa droge zycia dla mlodych

Gość proponuję...
albo wykup im jakiś fajny weekend w ciekawym miejscu z atrakcjami np. spa, kolacja itp

Gość takaona*
Również uważam , że na wesele to tylko pieniądze.

Gość koperte z pieniazkami
Wydzadza na to co bedzie dla nich najwazniejsze:)

Gość pipipini
widze, że większosc z Was jest jednak za pieniążkami :) może ja tak nalegam na ten prezent, bo sami dostalismy głównie kase, a prezentów bardzo mało :)

Gość hjgbjbjbkjnknklmkl
...........

Gość proponuję...
bbb

Gość xzxcv1652
My robilismy bardzo kameralny slub (10 osob), tez obiad i pozniej ogrodowa impreza, swiadkami bylo nasze znajome malzenstwo i dostalismy od nich mega pudlo, a w nim mix rzeczy potrzebnych w domu i kuchni - miseczki, filizanki, noze, sciereczki, salaterki. Mnostwo tego bylo, wszystko starannie dobrane kolorystycznie:) Bardzo mile mnie zaskoczyli i pomyslowoscia i samym prezentem, mimo, iz dom mialam juz wyposazony.

Gość pipipini
znowu nie widac postów :)

Gość pipipini
xzxcv1652------ no i własnie o czyms takim mysłałam!! :) takie praktyczne rzeczy przeciez sa potrzebne na poczatku, a młodzi po slubie wyprowadzaja sie "na swoje"..

Gość pipipini
xzxcv1652---------- no i własnie o czyms takim mysłałam!! :) no bo przeciez na poczatku sa potrzebne takie własnie praktyczne rzeczy, a młodzi po slubie wyprowadzaja sie "na swoje"..

Gość proponuję...
jeżeli zdecydujesz się na prezent to ważne jest czy młodzi będą mieli własne mieszkanie czy będą mieszkali np u rodziców/teściów

Gość proponuję...
jeżeli wprowadzają się na swoje to take "pudło mix" będzie bardzo trafionym prezentem

Gość pipipini
.

Gość jdfjfds
KASA!!!!!

Gość pipipini
ehh, no to fajnie, ciesze sie ze mam poparcie:) mam nadzieje, że beda zadowoleni z takiego prezentu, bo kasa zawsze rozleci sie niewiadomo gdzie a prezent pozostanie :)

Gość lulu guinness
Też uważam, że pieniądze. Prezent może być nietrafiony, a pieniędzy nigdy za dużo (szczególnie młodym).

Gość zzzzzzzzzzet
fajny pomysł z ta paka :)

Gość lulu guinness
Nie każdy cieszyłby się z takiego pudła, dlatego że ludzie mają różne gusta i jedni np. lubią minimalizm, inni rzeczy o charakterze rustykalnym, jedni żywe kolory, inni pastele, a jeszcze inni biel, czerń i szarość, także bezsensu tak celować w ciemno. No chyba, że znacie młodych jak własną kieszeń, spędzacie z nimi kupę czasu, łazicie razem na zakupy i znacie ich upodobania. W innym wypadku nie warto się w to bawić, bo nałazicie się, czasu stracicie na poszukiwaniach, a oni będą niezbyt zadowoleni, bo kolory nie te, bo styl nie taki, itd. Pieniążki w kopercie albo karta upominkowa na określoną kwotę do największej galerii handlowej w waszym mieście to najlepsze opcje.

Gość xzxcv1652
W naszym przypadku bylo tak, ze mielismy wlasne m od 6 lat i full wyposazenie, no jak to w domu, w ktorym sie mieszka, ale i tak wszystko sie przydalo. Ucieszyli nas tym pudlem bardziej niz inni pieniedzmi:)

Gość yulia574
Pieniądze moim zdaniem są najbardziej praktycznym i na pewno sprawdzonym prezentem z okazji ślubu. Jednak możesz jeszcze spróbować poszukać odpowiedzi na daymynews.pl/?forum=slub-i-wesele może tam ktoś wesprze Cię ciekawym pomysłem:)

Gość gfhgjghjhkjk
dfghj