Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka cennych porad domowych

Stopy - wiedzcie

Polecane posty

Wiedzcie, że dodanie 1-2 nakrętek płynu do płukania ust do kąpieli stóp, zapobiega grzybicy, hamuje nieładny zapach, bardzo dobrze wpływa na stan paznokci. Potem oczywiście należy stopy nawilżyć odpowiednim kremem pielęgnacyjnym. Codzienne dbanie o stopy przez cały rok zapobiegnie kłopotom z pokazywaniem ich latem, podczas noszenia lekkiego obuwia. Nie zapominajcie dziewczyny i chłopcy, że macie stopy! Myślcie o nich z troską i życzliwością.

Zaniedbane stopy źle świadczą o właścicielce. Raz na 2 tygodnie możecie też odwiedzić zakład kosmetyczny i zrobić sobie u fachowca pedicure, ale nie zapominajcie o codziennej pielęgnacji domowej!

Gość hgfff
Do dupy ta rada. Mam mój drogocenny płyn do jamy zużywać do kulosów, które i bez tego są doskonałe? Nie po to chodzę w obuwlu tylko i wyłącznie skórzanym, otulam stopy bawełnianymi skarpetami i rajtkami, smaruję kremami z mocznikiem, żeby jesio na nie płyn za 25 peelnów marnotrawić. Co do codziennej troski i pielęgnacji zgadzam się w całości. Natomiast płynu nie oddam, pomimo całej sympatii i życzliwości jaką darzę moje stopy.

Rada nie jest dla tych, którzy dbają o siebie - jak piszesz. Tylko dla tych, którzy się zaniedbali. Więc nie jest do dupy, ponieważ jest sprawdzona i dobra.