Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez opiekuje sie dzieckiem

opiekunki do dzieci laczmy się

Polecane posty

za jaka stawke h i ile h dziennie pracujecie? czy opieka nad czyjms dzieckiem nie zniechecila was do posiadania wlasnych dzieci?

Gość krystyna/.//
ja jestem bezpłodna

Gość 12123132213
kiedy moj synek byl maly wynajmowalam opiekunki - pierwsza zlapana na kradziezy, druga wyzerala mi cala lodowke to tez kradziez, jedna nie zmieniala pieluch dziecku, kolejna ciagle domagala sie wolnych platych dni.... w koncu moja siostra zajela sie moim synkiem a opiekunki uwazam za darmozjady, zlodziejki i kretaczki, ktore nie potrafia doslownie nic i jeszcze chca niewiadomo ile zarobic...

Gość podciągaczkafeteryjny
odkad opiekuje sie cudzymi dziecmi straciłam instynkt macierzynski, wszystkie dzieci dzialaja mi na nerwy:( lubie sie z nimi bawic, opiekować, ale kilka godzin dziennie i do uciekam do swojego spokojnego domu:D

nie widac odpowiedzi :P

Gość podciągaczkafeteryjny
12123132213 - ale trafiłaś:D ja nigdy nic nie ukradłam, nie zjadłam nic z lodówki włascicielki, nie zajrzałam nawet do szafki w innym pokoju niż dziecinny czy kuchnia. Pieluchy zmieniam w razie potrzeby.

12123132213 przykro mi ze masz takie doswiadczenia ale nie o tym jest temat :) ja nie jestem opiekunka z zawodu tylko dorywczo wiec az tak bardzo nie obchodzi obiegowa opinia na temat nian:) ale to samo tyczy sie drugiej storny jak np nie wyplacanie pieniedzy w terminie, ciagle zostawanie po godzinach bo mamie ciagle cos wypada itp