Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MatyldA29

Partner ciagle sie wkurwia na byle co

Polecane posty

Nie wiem co mam robic. Moj chlopak od pewnego czasu o wszystko sie wkurza,czepia tak jak by szukal zaczepki do klutni. Co chwile slysze ze tego nie zrobilam,to zrobilam zle i tak ciagle. Zachowuje sie jak dziecko lub jak kobieta przed okresem. Jak mam reagowac na to i co robic?

Gość dfghytrfdxc
szuka pretekstu do rozstania - już się znudził po prostu

Gość pani dorosla
znudzil sie lub ma inna lub sie odkochal. zostaw go. nie potrzeba ci smiecia.

To nie mozliwe bo nie mial by gdzie pojsc i do tego mamy razem dziecko. Moze to ja robie cos nie tak

Gość k....
jako facet moge zadać jedno pytanie.... A jak tam wasz sex??? Cos sie nie zmieniło przypadkiem

To nie mozliwe on nie ma gdzie isc. A po drugie mamy razem dziecko. Musi byc jakas inna przyczyna. Moze to ja jestem winna,moze robie cos nie tak

Gość dfghytrfdxc
To nie mozliwe bo nie mial by gdzie pojsc i do tego mamy razem dziecko. Moze to ja robie cos nie tak xxxxxxxxxxxx no to niech dalej traktuje cię jak śmiecia, bo nie ma dokąd pójść - co za argument! gdzie masz mózg idiotko??? niech się gnój bierze do roboty i wynajmie sobie mieszkanie!!! oczywiście, ze robisz coś nie tak? a wiesz co? WSZYSTKO!!!

Gość Wredna menda
To moze z nim na spokojnie pogadaj? Bez oceniania, że ty taki, śmaki, owaki, tylko, że widzisz, że coś się dzieje, to cię niepokoi, macie dziecko, jak ono ma się w takim domu wychowywać itp.

Gość dfghytrfdxc
ach, te wasze głupie rady - "porozmawiaj z nim" myślisz, ze ona z nim do tej pory nie rozmawiała?

Pogadala bym z mila checia,ale jak grochem o sciane. Ja mowie a on tylko odpowiada "dobra wez" albo mnie zlewa

Gość k....
Lipa w łóżku, lipa w związku. wiem coś o tym:(

Gość dfghytrfdxc
Lipa w łóżku, lipa w związku. wiem coś o tym xxxxxxxxxxx ale i tak będziecie siedziały za wszelką cenę i kosztem własnej psychiki i zdrowia z misiem, żeby tylko do innej czasem nie poszedł, prawda?