Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakannna

Chłopak mnie rzucił! Co mu napisac? Pomocy!

Polecane posty

Gość zaplakannna

Witam wczoraj chłopak powiedział ze jako się nie zastanowię nad swoim zachowaniem to z nami koniec...powiedzialam ok! Poszedł sobie...nastepnie poszłam za nim ale go ominelam...nie pozwolę sobie na takie traktowanie... mam zrobić czy coś mu napisać czy poczekać na jego znak.Podobno jeżeli się staramy to druga osoba się wycofuje...co mam zrobić? Jak wy zachowalibyscie się w takiej sytuacji.Dodam ze byliśmy ze sobą 11 miesięcy.Kocham go,ale..

Gość lecę bo chce
olał cię, to był pretekst żeby cię zostawić, liczy że jesteś honorowa i nie odezwiesz się więcej. Poszukaj sobie innego, zanim go poznałaś, też byłaś szczęśliwa.

NIE MA TO JAK ZŁOTE RADY KAFETERII :D Problemy w związku? Zakończ związek, znajdziesz innego. Jak znowu pojawią się problemy to znak, że czas na kolejną zmianę :D

Gość lecę bo chce
No, może za nim pobiegać, zmienić się tak jak chce, żyć pod jego dyktando i nie być sobą. A po 10 latach zostanie sama z dzieckiem. Jeżeli w związku już na początku dzieje się źle, to nigdy nie będzie dobrze. 11 miesięcy, to sielanka, miłość, spełnienie, a nie ratowanie beznadziejnego związku.

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.