Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha23

Proszę o szybką odpowiedź

Polecane posty

Gość krycha23

hej , mam do was pytanie. czy podczas okres można zajść w ciąże? minęły 3 tygodnie od ostatniego współżycia i mam wielkie obawy , czasami pobolewa mnie brzuch , mam zawroty głowy i cały czas wydostaje mi się dziwny śluz ..czy to może być ciąża ? ;(

Gość 123GOCHA
a jak masz długie cykle? w ciążę można zajść w trakcie okresu jeśli cykle są krótkie. a objawy mogą być równie dobrze na okres

Gość krycha23
cykle mam różne raz 30 dni a raz 28;/ hmm..dodam też , że bardzo często latam do toalety,nigdy tak nie miałam a nie przypominam sobie abym mogła jakoś przeziębić pęcherz

Gość ja ci powiem jak ttoo
do toalety nie biega sie na poczatku ciazy tylko pod koniec kiedy diecko jest duze i uciska na pecherz...po pierwsze, po drugie jesli pobolewa cie brzuch to znaczy ze cos sie dzieje..., po trzecie masz zawroty glowy bo ja soboie bardzo nabilas mysla o ciazy i sie nakrecasz:) 3 tyg po stosunku spokojnie mozna zrobic test i wynik juz bedzie wiarygodny

Gość ja ci powiem jak ttoo
do toalety nie biega sie na poczatku ciazy tylko pod koniec kiedy diecko jest duze i uciska na pecherz...po pierwsze, po drugie jesli pobolewa cie brzuch to znaczy ze cos sie dzieje..., po trzecie masz zawroty glowy bo ja soboie bardzo nabilas mysla o ciazy i sie nakrecasz:) 3 tyg po stosunku spokojnie mozna zrobic test i wynik juz bedzie wiarygodny

Gość krycha23
mam nadzieję,że to tylko moje przewrażliwienie, mam 23 lata ale nie chce mieć jeszcze dziecka..słyszałam,że test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki..muszę poczekać jeszcze tydzień ;|

Gość 123GOCHA
z takimi cyklami nie powinnaś zajść w ciąże w czasie okresu. raczej mowa o takich 23-24dni. skoro minęły 3 tyg. od stosunku to ja bym zrobiła na twoim miejscu test. żyłabyś już spokojniej :)

Gość bcbvcb
ja w ciaze zaszłam w 3 dzien okresu takze pewnie ze mozna:)

Gość bcbvcb
do toalety sie biega tez na poczatku ciazy, w kazdych objawach pierwszych ciazy masz to napisane na stronce

Gość ręce mi opadają..............
kafeteria się zepsuła?

Gość zrób test koszt kilku zł
a nie liczysz na zdalną diagnoze :/ jeszcze rozumiem jak ktoś pyta ze kilka dni temu współzył i jakie jest prawdopodobieństwo, ale po takim czasie mozna zrobic test i mieć sprawe z głowy

Gość 123GOCHA
można zajść, ale jak cykle są króciutkie albo są nieregularne (bo wtedy nie wiemy, czy będzie długi czy krótki cykl ani kiedy zachodzi owulka) test robi się w dniu spodziewanej miesiączki najlepiej po 14 dniach. 3 tyg. to taki czas, że już coś wyjdzie. nie mówiąc już o becie