Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ang112

Pieprzyki

Polecane posty

Mój facet ma na ciele dużo pieprzyków płaskich jak i tych wystających. Mnie najbardziej jednak martwią te wystające ma ich dużo zwłaszcza na plecach jak i pod pachami i na brzuchu. Mają one równy kształt i są ciemno brązowe, wyrastają z nich włoski. Dermatolog powiedział alby ich nie usuwać i nie ruszać ale nie wiem czy to dobre zalecenie. Co wy o tym myślicie? Miałyście do czynienia z taką sytuacją? Co robić?

Gość halszczka
cala jestem popieprzona,ale tylko jednego usunelam,bo byl na biodrach i draznilam go majtkami i rajstopami.Pozostala mala blizna.Dalszych 30 lekcewaze.

Gość rtgt4g4g4
dla mnie wszelkiego rodzaju pieprzyki brodawki itp są obrzydliwe i sie brzydze tego u ludzi. sama na szczescie nie mam takich znamion

Gość h5y5
5h5

Gość h5y5
,ll

Gość Taki jakiś jedenn
Miałem kiedyś taki dośc spory jakieś 7x7mm na szyji i usunąłem i mam spokój, wolę małąbliznę niż duży czarny wystający pieprzyk na który trzeba uważać przy goleniu. Jeszcze 2 mi taki większe zostały, jeden jakieś 3x3mm też na szyji tylko po drugiej stronie i 5x5 na plecach i niedługo chyba pojdę po skierowanie na usunięcie.