Gość gość Napisano Maj 23, 2013 należy sobie zadać pytanie ile ten żołnierz, zabił kobiet i dzieci w Afganistanie, iraku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 należy sobie zadać pytanie ile ten żołnierz, zabił kobiet i dzieci w Afganistanie, iraku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuppp butelka Napisano Maj 23, 2013 jakasz sie czy masz downa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azsrxdtcfvgbh Napisano Maj 23, 2013 fghj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 masz dowody na to, ze kogos zabil w Afganistanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 nie widze postow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 akurat TEN żołnierz Iraku na oczy nie widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 masz jakiekolwiek dowody, ze ten zolnierz zabil kogokolwiek???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 nie widze postow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 Nie widac postow znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bham135 Napisano Maj 24, 2013 omg a w newsach mowili , ze to brytyjczycy urodzeni w UK .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bham135 Napisano Maj 24, 2013 "należy sobie zadać pytanie ile ten żołnierz, zabił kobiet i dzieci w Afganistanie, iraku." Dokladnie !! Zgadzam sie w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 posty sie nie wyswietlaja, zmienili grafike, problem pozostal :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjdhsfuiewjcmxndjlc Napisano Maj 24, 2013 .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppp Napisano Maj 24, 2013 nie widze postow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polczyna z muslimem ciapem Napisano Maj 24, 2013 Napisał mi najpierw, że jestem "szeptem i szelestem na wietrze" buuuuuuhahaha Superwizjer. Islamskie wyznanie wiary po polsku youtu.be/FYe8qGExU2g euroislam.pl hehe youtu.be/1PQ670sfFXU pokazywarka.pl/4zj43p/ Darling.I Lowe.Ju... youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki................... "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polczyna z muslimem ciapem Napisano Maj 24, 2013 Napisał mi najpierw, że jestem "szeptem i szelestem na wietrze" buuuuuuhahaha Superwizjer. Islamskie wyznanie wiary po polsku youtu.be/FYe8qGExU2g euroislam.pl hehe youtu.be/1PQ670sfFXU pokazywarka.pl/4zj43p/ Darling.I Lowe.Ju... youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki................... "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Maj 25, 2013 Do autora A wiesz że dzisiaj w New Castle będzie manifestacja EDL czyli English Deffence Lige.A jutro w Londynie też ta sama manifestacja, dokładniej na Downing Street. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Maj 25, 2013 Do autora A wiesz że dzisiaj w New Castle będzie manifestacja EDL czyli English Deffence Lige.A jutro w Londynie też ta sama manifestacja, dokładniej na Downing Street. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach