Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dmajtg.gpjmw

Wygarnac czy przemilczec?

Polecane posty

Gość Dmajtg.gpjmw

Mamy dodatkowe zajecia na ktore wpisywalam swoja kolezanke i ona miala mnie tez wpisac tylko jak przyszlo co do czego to ona mnie nie wpisala! Zeruje tez na moich notatkach! Wygarnac jej co o tym mysle? Dodam ze to jedyna osoba z ktora mam jakis kontakt

Gość Ajumw
Jak delikatnie

Gość Radosna mamusia888
najlepiej powiedzieć. tylko bez nerwów i awantur. prosto z mostu jej powiedz co Ci leży i co Ci się nie podoba. Tylko nie krzykiem, bo to nic nie da, a może pogorszyć :)

Gość Ajumw
Mam dosc takich ludzi

Gość Radosna mamusia888
Delikatnie np : Słuchaj, nie podoba mi się, że ... Chciałabym, abyś ... Dojdźmy do porozumienia ... Jakbyś się czuła na moim miejscu ... ?

Gość rfae4ra43
może po prostu nie daj się więcej wykorzystywać i tyle :D :D

Gość Ajtjtajtajtaj
Nie potrafie

Gość gość
trzeba było od razu powiedzieć wprost że masz żal, że nie zapisała Cię na dodatkowe zajęcia niestety takie sytuacje trzeba wyjaśniać na pniu bo jak się tego nie robi wprost to taka osoba myśli że jest ok i potem dziwi się że masz o coś żal a ty zbierasz te wszystkie pretensje, frustracja narasta i potem jak nagle wybuchniesz to ona pomyśli "what the f**k ?!"

Gość Candy66
Też uważam, że takie sytuacje załatwiamy od razu, ale bez nerwów, mówimy wprost w czym problem. Milczenie koleżanka odbiera jako twoją zgodę. Nie zastanawiaj się, czy się obrazi, może się nie obrazi. Do boju :)